herkese hayırlı olsun bu sistem. çünkü kapitalizm her zaman antisini kısa sürede yaratır a iyi bir örnek. teknik boyutu neysede herkesin faydalanmasından yanayım. herkese kolay gelsin...
herkese hayırlı olsun bu sistem. çünkü kapitalizm her zaman antisini kısa sürede yaratır a iyi bir örnek. teknik boyutu neysede herkesin faydalanmasından yanayım. herkese kolay gelsin...
yanina takilan coklu aparat ile o uydudan guncelleme geliyor.daha once baska bir marka altinda cikmisti yaklasik 2 sene once ama galiba guncelleme yapan uyduyu degistirmisler.o zamanda ikinci bir uydu takilmasi gerekiyordu simdi turksata lnb takiliyormus
zaten yazmış uydudan kart paylaşım diye açıklamasında Kart paylaşım sisteminin yeni harikası
Kart paylaşımında son nokta artık ne pc nede adsl gerekmiyecek. site site dolaşıp server arama derdinizde son buluyor.
Çift board ( iki kart) sayesinde şifreli kanalların datalarını alıyor ve bu sayede
Bu biraz fazla atmaca olmuş; hiçbir cihaz server baglantısı olmadan veya sınırlı olarak kart üzerinden yayın yapmaktadır.Bu tür haberler sadece reklam amaçlı yapılmaktadır.O an için belki bir sistemden yararlanıp bazı kanalları çözmüş olabilir.Server üzerinden yayın yoksa veya kart üzerinden yayın yapmıyorsa gerisi hikaye
İlgilenen arkadaşlara duyurulur.............
önce tüm bu konuya mesaj yazan arkadaslar bakın hiç biri bu cihazın nereden vede hangi frakanslardan güncellediğini bile yazmadılar vede hiç söz etmediler bu cihaz 33 eurodan baska hiç bir yerden güncellemiyor bu 1.. 2 bu cihazlar mct paketlerinden baska kanalları sağlıklı bir sekilde güncellemiyor devamlı kesiklik yapıyor çünkü ben 225 dolar verip aldım cihazımda DIGIBOX X5400 PLUS Şu an içinde actığı paket euro 9 buraya gecti onları bile acmıyor sabit anten devamlı 33 euroda duracak buradan 4 tepe var sinyal aldığı 100/ 60 düştüğü zaman bile acmıyor bende anumuxs kanalını izlemek için almıştım isteyen varsa cihaz cok temiz 150 ytl verecem bu güncelleme yapıyor diyen arkadaslar önce hangi trans poderden yaptığını yazsınlar bakayı 4 tp
o zaman buraya cevap yazan arkadaslar bu cihazı kullanmış demek yanlış anlamasınlar ama coğu sallama hep msj amacım kimseyle polemik yapmak değil madem ki konu acılmış bilen cevap versin
anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri