anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.
anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.
bu adam niye boşuna reklam yapıyor dream box server dan başka yok bunlar hikaye server server diye diye dilimizde tüy bitti galiba yurt dışından getirdiği cihazları stmak için böyle reklam yapıyorlar
bak arkadasım iki yıl önce baff bu cihazları cıkardı ondan görenek dıgıbox x5400 plus diye bir cihazdaha piyasaya cıktı bu cihazlar 33 eurodan link desteği alarak insanlar mct paketini vede absat paketini internetsiz buradan sabit bir anten vede hot bortteki kanalları izliyordu ama şimdi paylasım cıkınca bu cihazlar fos kaldı cıkıp hala daha yok efendim bu kadar kanal acıyor sadece amacları tüketiciye cihaz satmak neyapsınlar cihazlar elde kaldı ben dm500s den baskasını tanımam
Dostum konun içinde herşeyden bahsedildi.
Zaten farkındaysan benim mesajlarımı ve konu içerisindeki mesajları cihaz hakkında bir sürü şeyden bahsettik
ayrıca ilk olarak korax çıkartmış ve baff ın hala böyle cihazları var.
amaclarının tüketiciye satıp kesmek oldugu benimde düşüncemdir.
fakat bunu daha usturupla dile getirsek iyi olur.
Zaten anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cihaz elinde kalınca anlar....
9400 cı ile izlenen şifreli kanal söyleyebilirmisiniz. Ne xxl ler açıyor ne başka biri? emu lar tamamen çöktü demek. en azından haftada veya ayda bir yazılım veriliyordu. Yokmu bu derde deva olabilecek elektronikçi? ınxtc Tv 10853x27500 'dan hotbırt'de tarandığında çıkmıyor, acaba başka uyduyamu taşındı. Anlayamadım. her zaman tarattığımda çıkıyordu.
sallamış kayserili vatandaş.kim kime şifrelendirilmiş biryayını uydu üzerinden bedava izlettirir.abonelik usulü ile çalışan ve bundan para kazanan şifreli kanallar enayi sanki uydu üzerinden bedava paylaşıma izin versinler.hiç kimse korsan olarak uyduya data gönderemez ve uydudan data alamaz.bu işlerin bir sürü resmi prosedürleri var.ben de türksat 3A uydusuna yeryüzünden kimseye danışmadan kafama göre data göndereyim dünya ile paylaşayım.internet üzerinden server yolu ile kart paylaşılabilir.çnkü internetikontrol etmek çok zor.adam yasal kart almış.kart bilgilerini internetten server yolu ile paylaşıyor hem ücretsiz hem de ücretli ama uydu işin içine girdiğinde korsan iş yapmak mümkün değil.kayserilin sattığı cihazı üreten firma bu çözülen 140 kanal ile anlaştı belli bir süreliğine parasını da verdi ise adamlar paylaşıma açabilirler kanallarını.yoksa hiçkimse uydu üzerinden kafasına göre korsan iş yapamaz.bu da süreli bir şeydir.süresi dolan skycrypt modüller gibi ömrü sona erer ve fta yayın alan bir ihaza dönüşür cihaz.
ne cihazmış be adamlar yapmış![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri