REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
237 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.
    dikkat et sen uyuma paylasımdan izliyorsundur bak trafik cezaları ağırlastı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam niye boşuna reklam yapıyor dream box server dan başka yok bunlar hikaye server server diye diye dilimizde tüy bitti galiba yurt dışından getirdiği cihazları stmak için böyle reklam yapıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemcii Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adam niye boşuna reklam yapıyor dream box server dan başka yok bunlar hikaye server server diye diye dilimizde tüy bitti galiba yurt dışından getirdiği cihazları stmak için böyle reklam yapıyorlar
    bak arkadasım iki yıl önce baff bu cihazları cıkardı ondan görenek dıgıbox x5400 plus diye bir cihazdaha piyasaya cıktı bu cihazlar 33 eurodan link desteği alarak insanlar mct paketini vede absat paketini internetsiz buradan sabit bir anten vede hot bortteki kanalları izliyordu ama şimdi paylasım cıkınca bu cihazlar fos kaldı cıkıp hala daha yok efendim bu kadar kanal acıyor sadece amacları tüketiciye cihaz satmak neyapsınlar cihazlar elde kaldı ben dm500s den baskasını tanımam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce tüm bu konuya mesaj yazan arkadaslar bakın hiç biri bu cihazın nereden vede hangi frakanslardan güncellediğini bile yazmadılar vede hiç söz etmediler bu cihaz 33 eurodan baska hiç bir yerden güncellemiyor bu 1.. 2 bu cihazlar mct paketlerinden baska kanalları sağlıklı bir sekilde güncellemiyor devamlı kesiklik yapıyor çünkü ben 225 dolar verip aldım cihazımda DIGIBOX X5400 PLUS Şu an içinde actığı paket euro 9 buraya gecti onları bile acmıyor sabit anten devamlı 33 euroda duracak buradan 4 tepe var sinyal aldığı 100/ 60 düştüğü zaman bile acmıyor bende anumuxs kanalını izlemek için almıştım isteyen varsa cihaz cok temiz 150 ytl verecem bu güncelleme yapıyor diyen arkadaslar önce hangi trans poderden yaptığını yazsınlar bakayı 4 tp

o zaman buraya cevap yazan arkadaslar bu cihazı kullanmış demek yanlış anlamasınlar ama coğu sallama hep msj amacım kimseyle polemik yapmak değil madem ki konu acılmış bilen cevap versin
    Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dikkat et sen uyuma paylasımdan izliyorsundur bak trafik cezaları ağırlastı
    bak arkadasım iki yıl önce baff bu cihazları cıkardı ondan görenek dıgıbox x5400 plus diye bir cihazdaha piyasaya cıktı bu cihazlar 33 eurodan link desteği alarak insanlar mct paketini vede absat paketini internetsiz buradan sabit bir anten vede hot bortteki kanalları izliyordu ama şimdi paylasım cıkınca bu cihazlar fos kaldı cıkıp hala daha yok efendim bu kadar kanal acıyor sadece amacları tüketiciye cihaz satmak neyapsınlar cihazlar elde kaldı ben dm500s den baskasını tanımam

Dostum konun içinde herşeyden bahsedildi.

Zaten farkındaysan benim mesajlarımı ve konu içerisindeki mesajları cihaz hakkında bir sürü şeyden bahsettik

ayrıca ilk olarak korax çıkartmış ve baff ın hala böyle cihazları var.

amaclarının tüketiciye satıp kesmek oldugu benimde düşüncemdir.

fakat bunu daha usturupla dile getirsek iyi olur.

Zaten anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cihaz elinde kalınca anlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 cı ile izlenen şifreli kanal söyleyebilirmisiniz. Ne xxl ler açıyor ne başka biri? emu lar tamamen çöktü demek. en azından haftada veya ayda bir yazılım veriliyordu. Yokmu bu derde deva olabilecek elektronikçi? ınxtc Tv 10853x27500 'dan hotbırt'de tarandığında çıkmıyor, acaba başka uyduyamu taşındı. Anlayamadım. her zaman tarattığımda çıkıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9400 cı ile izlenen şifreli kanal söyleyebilirmisiniz. Ne xxl ler açıyor ne başka biri? emu lar tamamen çöktü demek. en azından haftada veya ayda bir yazılım veriliyordu. Yokmu bu derde deva olabilecek elektronikçi? ınxtc Tv 10853x27500 'dan hotbırt'de tarandığında çıkmıyor, acaba başka uyduyamu taşındı. Anlayamadım. her zaman tarattığımda çıkıyordu.
    arkadaşım senin sorunun daha büyükmüş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sallamış kayserili vatandaş.kim kime şifrelendirilmiş biryayını uydu üzerinden bedava izlettirir.abonelik usulü ile çalışan ve bundan para kazanan şifreli kanallar enayi sanki uydu üzerinden bedava paylaşıma izin versinler.hiç kimse korsan olarak uyduya data gönderemez ve uydudan data alamaz.bu işlerin bir sürü resmi prosedürleri var.ben de türksat 3A uydusuna yeryüzünden kimseye danışmadan kafama göre data göndereyim dünya ile paylaşayım.internet üzerinden server yolu ile kart paylaşılabilir.çnkü internetikontrol etmek çok zor.adam yasal kart almış.kart bilgilerini internetten server yolu ile paylaşıyor hem ücretsiz hem de ücretli ama uydu işin içine girdiğinde korsan iş yapmak mümkün değil.kayserilin sattığı cihazı üreten firma bu çözülen 140 kanal ile anlaştı belli bir süreliğine parasını da verdi ise adamlar paylaşıma açabilirler kanallarını.yoksa hiçkimse uydu üzerinden kafasına göre korsan iş yapamaz.bu da süreli bir şeydir.süresi dolan skycrypt modüller gibi ömrü sona erer ve fta yayın alan bir ihaza dönüşür cihaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne cihazmış be adamlar yapmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 9/24 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri