REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
237 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazda Yerli Platform yoktur. Olmayacaktır.
    Yılbaşından Sonra esas Bomba Patlayacak.

Herkesin Kurban Bayramını şimdiden Kutlar ve esenlikler dilerim

Sabredin az Kaldı..........
    Ustam ne gibi yenilikler var cihaz hoşuma gitti bunun net fiyatımı 340 yoksa acık artırmamı oluyor bilgi verirsen sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Paşa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustam ne gibi yenilikler var cihaz hoşuma gitti bunun net fiyatımı 340 yoksa acık artırmamı oluyor bilgi verirsen sevinirim

açık artırmada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAFF 6000 Gold Cihazın Açtığı Paketler:

Cihazı incelemek için: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uydudan Paylaşım için ;

Kart Paylaşım İçin Çanak Antenlerinizden 1 Tanesi (EUROBIT 3) 33 Derece de Olması Gerekmektedir. Şifre Güncellemelerini Bu Uydu Üzerinden Yapmaktadır. Diğer Çanak Antenleriniz Türksat,Hotbird,Astra, Nilsat gibi İzlemek İstediğiniz Uydulara Dönük Olabilir.

Extra İnternet Masrafı Ödemeden İnternetsiz Yüzlerce Kanal İzleme İmkanı.

Paylaşimdaki Paketler ;

TPS
    ABSAT
    CYFRA+
    NOVA
    ART
    ***VİEW GRUBU 12 KANAL
    MCT KANALLARI
    İNXWORLD [FREEXTV 1-2, XDREAM, DORCELTV, İNXTCTV]
    BBC Prime

FİYATI:
    Havale ile :
    243.29 YTL
    Peşin Fiyatı :
    214.77 YTL + KDV
    Kdv dahil :
    253.42 YTL

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca sitemiz uydu alanında bir site oldugu için reklamlarda genelde uydu içerikli cıkabilir bu reklamlardan sponsorlarımız dısında biz sorumlu degiliz. Su an 6 tane sponsor uydu elektornik reklamı var sorununuz olursa birebir yetkililerle teması gecebiliriz ama google,gitti gidiyor ve benzeri reklamlarından cıkan içeriklerden sorumlu degiliz.
    NOT:Tabiki unutmamak lazım bu uydudan paylaşımlarında ne kadar süreceği hiç bir zaman belli olmaz.yarın da sona erebilir,bir kaç ay yada sene sonra da..cihaz almak isteyen arkadaşlar bu kriterleri unutmasınlar....
    Konu xhardlove tarafından (07-12-2008 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben (marka belirtmeyim) aldım kullandım da kullanamadım.yayınlar bi gelir bi gider yok dongel gelecekti yok yazılım dı yok muhendis işten atıldıydı yok bilmem ne.Normal cihazlara emu vs cıkıp izleniyo biz onuda göremedik.Butun cihaz ları aynı kefeye koyamam ama ben 1 kere sutten ağzim yandı. kendi adıma hiçkimseye tavsiye etmem.Alacak olan arkadaşlarımında umarım benim gibi sorunlarla karşilaşmamalarını isterim.teşekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben (marka belirtmeyim) aldım kullandım da kullanamadım.yayınlar bi gelir bi gider yok dongel gelecekti yok yazılım dı yok muhendis işten atıldıydı yok bilmem ne.Normal cihazlara emu vs cıkıp izleniyo biz onuda göremedik.Butun cihaz ları aynı kefeye koyamam ama ben 1 kere sutten ağzim yandı. kendi adıma hiçkimseye tavsiye etmem.Alacak olan arkadaşlarımında umarım benim gibi sorunlarla karşilaşmamalarını isterim.teşekkurler.

Senin Bahsettiğin olay İnternet Üzeri çalışan sistem.
    Tekrar Tekrar Söylüyorum bu cihaz internet veya yazılım veya program veya uydudan güncelleme değil.

Tak izle sınırsız..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xhardlove Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BAFF 6000 Gold Cihazın Açtığı Paketler:

Cihazı incelemek için: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uydudan Paylaşım için ;

Kart Paylaşım İçin Çanak Antenlerinizden 1 Tanesi (EUROBIT 3) 33 Derece de Olması Gerekmektedir. Şifre Güncellemelerini Bu Uydu Üzerinden Yapmaktadır. Diğer Çanak Antenleriniz Türksat,Hotbird,Astra, Nilsat gibi İzlemek İstediğiniz Uydulara Dönük Olabilir.

Extra İnternet Masrafı Ödemeden İnternetsiz Yüzlerce Kanal İzleme İmkanı.

Paylaşimdaki Paketler ;

TPS
    ABSAT
    CYFRA+
    NOVA
    ART
    ***VİEW GRUBU 12 KANAL
    MCT KANALLARI
    İNXWORLD [FREEXTV 1-2, XDREAM, DORCELTV, İNXTCTV]
    BBC Prime

FİYATI:
    Havale ile :
    243.29 YTL
    Peşin Fiyatı :
    214.77 YTL + KDV
    Kdv dahil :
    253.42 YTL

NOT:Tabiki unutmamak lazım bu uydudan paylaşımlarında ne kadar süreceği hiç bir zaman belli olmaz.yarın da sona erebilir,bir kaç ay yada sene sonra da..cihaz almak isteyen arkadaşlar bu kriterleri unutmasınlar....

bu belirttiğin cihazın kanal geçişleri 15-20 saniyedir.
    Baff Kullanan Arkadaşlar Teyit edecektir.
    Menü de gezerken kafayı yememek içten değil.
    3 kanala bakmak için 1 dakika süre geçirirsen cihaz başında alığın ile kırdığın bir olur.
    Benim Belirttiğim ürün ise 2 saniye dahi sürmüyor.
    Alan arkadaşlara Site üzerinden sorabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu belirttiğin cihazın kanal geçişleri 15-20 saniyedir.
    Baff Kullanan Arkadaşlar Teyit edecektir.
    Menü de gezerken kafayı yememek içten değil.
    3 kanala bakmak için 1 dakika süre geçirirsen cihaz başında alığın ile kırdığın bir olur.
    Benim Belirttiğim ürün ise 2 saniye dahi sürmüyor.
    Alan arkadaşlara Site üzerinden sorabilirsiniz.
    Arkadaşım baf 5000 twinlerde kanal geçişi hızlıdır 6000 fta IQ twinlerde biraz ağırdır ama dediğin kadar değil bende her ikiside mevcut kullanıyorumda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri