REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
237 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben (marka belirtmeyim) aldım kullandım da kullanamadım.yayınlar bi gelir bi gider yok dongel gelecekti yok yazılım dı yok muhendis işten atıldıydı yok bilmem ne.Normal cihazlara emu vs cıkıp izleniyo biz onuda göremedik.Butun cihaz ları aynı kefeye koyamam ama ben 1 kere sutten ağzim yandı. kendi adıma hiçkimseye tavsiye etmem.Alacak olan arkadaşlarımında umarım benim gibi sorunlarla karşilaşmamalarını isterim.teşekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben (marka belirtmeyim) aldım kullandım da kullanamadım.yayınlar bi gelir bi gider yok dongel gelecekti yok yazılım dı yok muhendis işten atıldıydı yok bilmem ne.Normal cihazlara emu vs cıkıp izleniyo biz onuda göremedik.Butun cihaz ları aynı kefeye koyamam ama ben 1 kere sutten ağzim yandı. kendi adıma hiçkimseye tavsiye etmem.Alacak olan arkadaşlarımında umarım benim gibi sorunlarla karşilaşmamalarını isterim.teşekkurler.

Senin Bahsettiğin olay İnternet Üzeri çalışan sistem.
    Tekrar Tekrar Söylüyorum bu cihaz internet veya yazılım veya program veya uydudan güncelleme değil.

Tak izle sınırsız..............

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri