ya arkadaşlar bu cihaz bafın aynısı onun yaptıgını aynısın yapıyor ben daha önce sattım memnun degilim kanmayın bunlara para tuzagı
![]()
ya arkadaşlar bu cihaz bafın aynısı onun yaptıgını aynısın yapıyor ben daha önce sattım memnun degilim kanmayın bunlara para tuzagı
![]()
BAFF 6000 Gold Cihazın Açtığı Paketler:
Cihazı incelemek için: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Uydudan Paylaşım için ;
Kart Paylaşım İçin Çanak Antenlerinizden 1 Tanesi (EUROBIT 3) 33 Derece de Olması Gerekmektedir. Şifre Güncellemelerini Bu Uydu Üzerinden Yapmaktadır. Diğer Çanak Antenleriniz Türksat,Hotbird,Astra, Nilsat gibi İzlemek İstediğiniz Uydulara Dönük Olabilir.
Extra İnternet Masrafı Ödemeden İnternetsiz Yüzlerce Kanal İzleme İmkanı.
Paylaşimdaki Paketler ;
TPS
ABSAT
CYFRA+
NOVA
ART
***VİEW GRUBU 12 KANAL
MCT KANALLARI
İNXWORLD [FREEXTV 1-2, XDREAM, DORCELTV, İNXTCTV]
BBC Prime
FİYATI:
Havale ile :
243.29 YTL
Peşin Fiyatı :
214.77 YTL + KDV
Kdv dahil :
253.42 YTL
NOT:Tabiki unutmamak lazım bu uydudan paylaşımlarında ne kadar süreceği hiç bir zaman belli olmaz.yarın da sona erebilir,bir kaç ay yada sene sonra da..cihaz almak isteyen arkadaşlar bu kriterleri unutmasınlar....
Konu xhardlove tarafından (07-12-2008 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
ben (marka belirtmeyim) aldım kullandım da kullanamadım.yayınlar bi gelir bi gider yok dongel gelecekti yok yazılım dı yok muhendis işten atıldıydı yok bilmem ne.Normal cihazlara emu vs cıkıp izleniyo biz onuda göremedik.Butun cihaz ları aynı kefeye koyamam ama ben 1 kere sutten ağzim yandı. kendi adıma hiçkimseye tavsiye etmem.Alacak olan arkadaşlarımında umarım benim gibi sorunlarla karşilaşmamalarını isterim.teşekkurler.
bu belirttiğin cihazın kanal geçişleri 15-20 saniyedir.
Baff Kullanan Arkadaşlar Teyit edecektir.
Menü de gezerken kafayı yememek içten değil.
3 kanala bakmak için 1 dakika süre geçirirsen cihaz başında alığın ile kırdığın bir olur.
Benim Belirttiğim ürün ise 2 saniye dahi sürmüyor.
Alan arkadaşlara Site üzerinden sorabilirsiniz.
Yahu üstad redline,den ne alıp veremediğin var anlamadım.Emu ile açılan bütün paketlerin şifreleme sistemi değişmiş,çözenmi var.Seoul merih videonun bildiğim kadarıyla dts elektronoğin değil.
Bu cihaz bu kadar met ediliyorda hiç kulanıcısı yokmu
burada kullanım hakında bilgi verseler biz çok gördük böyle cıhazları piyasada yok şunu açıyor yok bunu açıyor birde bakıyorsun seyredecek bir şey kalmıyo örnegin
Star tv yi maç yayılarında açıyormu? Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı diyorlar.
kullanan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar bizde bilgilenelim saygılar
benim Redline ile bir alıp veremediğim yok.
Hatta ilk satıcılardan biri benim. Ama sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma ile işim olmaz.
Vede gelişmek yerine Milletimizi soymayı öncü edinmiş bir şirket ise.
Bu Yazdıklarım İstedemedende olsa Bir GERÇEK.
Bu arada Benim Başımın Ağrıdığı kadar kim bilir daha kaç satıcının başı ağrımıştır.
İsterseniz Bütün Forumlarda redline Bölümlerde bir araştırma yapınız.
Bir kullanıcı bile Allah razı olsun demiyor.
Benim Sattığım şimdiki ürün şifreler değişmiş olsa dahi açıyor.
Kolay gelsin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri