REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/24 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
234 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu cihaz bu kadar met ediliyorda hiç kulanıcısı yokmu
    burada kullanım hakında bilgi verseler biz çok gördük böyle cıhazları piyasada yok şunu açıyor yok bunu açıyor birde bakıyorsun seyredecek bir şey kalmıyo örnegin
    Star tv yi maç yayılarında açıyormu? Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı diyorlar.
    kullanan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar bizde bilgilenelim saygılar
    Bakın arkadaşlar size şimdi ben bir örnek veriyim.
    Bu Uydu Forumlarında dolaşan insanlarımız niye geliyor sizce?
    yüzde 90 elindeki cihaza şifre veya yazılım bulmak amaçlı geliyor.
    internete gebe olan ethernetli cihazlar içinde server bulmak için geliyorlar.

Yine idda ediyorum.....benim sattığım dream cinema cihazına kimse koltuk başından kalkıp güzel ***fini bozup şifre veya yazılım veya server vs.vs.vs
    aramak için gerek duymuyor.
    zaten bir insan çift çanak alıyorsa istediğini izlemek istiyordur.
    Bu cihazın sahipleri şu anda Boş vakitlerinin ***fini sürüyorlar,ve bana allah razı olsun diyorlar Küfür etmek yerine.
    3 yıla yakındır satıyorum ve bu kanal niye açılmıyor diye dükkanıma daha gelen olmadı.
    Gelende yanında arkadaşı ile beraber gelip çayımızı içip arkadaşınıda aynı cihaz sahibi yapıp öyle gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@uydu_dünyasi

Arkadaşım bizlere burda kendi beğendiğin,sattığın ürünü tanıtabilirsin..tanıtırken başka markaları karalamanın hiç mi hiç lüzumu yok..

Lütfen bu noktaya özen gösterelim..

Bu arada arkadaşlar sizler bu piyasanın içindeki insanlarsınız..bütün kanalları açması biraz fiyasko bi satıs politikası olmus bütün yayınları açması sanırsam imkansız...
    Konu HCakir tarafından (07-12-2008 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım yalnız bir çok redline kullanıcısıda satıcılardan dertli.Cihazı satarken bir tek ütü yapmadığını söyleyenlerde var,şifreli kanalların garantisimi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @uydu_dünyasi

Arkadaşım bizlere burda kendi beğendiğin,sattığın ürünü tanıtabilirsin..tanıtırken başka markaları karalamanın hiç mi hiç lüzumu yok..

Lütfen bu noktaya özen gösterelim..

Bu arada arkadaşlar sizler bu piyasanın içindeki insanlarsınız..bütün kanalları açması biraz fiyasko bi satıs politikası olmus bütün yayınları açması sanırsam imkansız...

Evet Haklısınız. Ama Karalamak değildi benim amacım bir gerçeği yazdım.

Zaten bende Bütün kanalları açıyor demedim bu arada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı köroğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım yalnız bir çok redline kullanıcısıda satıcılardan dertli.Cihazı satarken bir tek ütü yapmadığını söyleyenlerde var,şifreli kanalların garantisimi olur.
    Tabi şifreli kanalların hiç bir zaman hiç bir Garantisi yoktur .
    Ama bunun geçmişine bakınca insan ve 3 yıldır çözdüğünü görünce bir Lamba yanması gerek diye düşünüyorum tüketicilerde.
    Benim burdaki Tek amacım en az paraya ne kadar uzun süre şifreli kanal izlettirebilirim derdi.
    Ama Herkes işin maddi kısmını düşünüyor tabi.
    En çok kimden dayak yerseniz,benim için kötü odur.
    umarım beni anlamışınızdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tabi şifreli kanalların hiç bir zaman hiç bir Garantisi yoktur .
    Ama bunun geçmişine bakınca insan ve 3 yıldır çözdüğünü görünce bir Lamba yanması gerek diye düşünüyorum tüketicilerde.
    Benim burdaki Tek amacım en az paraya ne kadar uzun süre şifreli kanal izlettirebilirim derdi.
    Ama Herkes işin maddi kısmını düşünüyor tabi.
    En çok kimden dayak yerseniz,benim için kötü odur.
    umarım beni anlamışınızdır.
    arkadaşım ben 5 yıldır redline kullanıyorum.Uydudan güncellemeyle,yazılım parası vermeden yıllarca şifreli kanal seyrettim.Sanırım sende beni anlamışsındır.
    Konu köroğlu tarafından (07-12-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: İsmini sildim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı köroğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ben 5 yıldır redline kullanıyorum.Uydudan güncellemeyle,yazılım parası vermeden yıllarca şifreli kanal seyrettim.Sanırım sende beni anlamışsındır.
    Tabi izlemek hakkın çünkü o cihaza para verdin.
    Ve izleyeceksin dedikleri için aldın ....ne kadar izlediğin kanal sayısı sınırlı olsada.
    Ayrıca senin izleyebildiğin kanalları zaten diğer cihazlarda emu ile izlenilebiliyor.
    peki ya şimdi ???

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu Cihaz tartışması bitmezse konuyu kapattırcam haberiniz ola

Sattıgın cihazı tanıt önce arkadaşım

ilk mesajdaki linkteki sitedeki reklamlarda bazı yerleri sallamasyon

Burda hava yapıp yazmanında alemi yok yada şöyle diyim diger cihazları kötüleyip bu cihazı şişirmenin alemi yok

Adam gibi şunu şunu açar bunu bunu açar yaz alıcısı varsa zaten alır.

Ha teşekkür ederiz geldin bizi bilgilendirdin ama ortalık karıştırmadan devam edersek iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu Cihaz tartışması bitmezse konuyu kapattırcam haberiniz ola

Sattıgın cihazı tanıt önce arkadaşım

ilk mesajdaki linkteki sitedeki reklamlarda bazı yerleri sallamasyon

Burda hava yapıp yazmanında alemi yok yada şöyle diyim diger cihazları kötüleyip bu cihazı şişirmenin alemi yok

Adam gibi şunu şunu açar bunu bunu açar yaz alıcısı varsa zaten alır.

Ha teşekkür ederiz geldin bizi bilgilendirdin ama ortalık karıştırmadan devam edersek iyi olur.

Anlayışın ve Kelimelerindeki güzel usluba da Teşekkür ederim.
    Allaha çok şükür herhalde adam olmuşumdur 38 yaşıma geldiğim için.

Ayrıca buraya gelme sebebim Reklam değil üyelerinizden birinin bilgelindirme amacı ile benden rica edip davet etmesiydi.
    Burada Hava Atılacak bi şey yok gerçekleri yazıyoruz paylaşım amaçlı.
    ama birilerinin zoruna gidiyorsa o kendi sorunu benim değil.
    siz kendi bildikleriniz ile kalın .........

Hepinize iyi Bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir konu açılmış güzel tartışmalı gidiyoır birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaşlarımız mesajlarınızda lütfen hitap kullanırken pozitif ve negatif yon verirken bir saygı içersinde olmalarını ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajları bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattırmayacam

Herkesin Bilgisine.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 5/24 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri