arkadaşım öncelikle selamlar çünkü kayseriye yakınım vede ayda 3-4 kez geliyorum.yerini bilsem uğrardım.bende redline var ve pc ye bağlı kalmadan uydudan epeyce seyrettim vede şimdi maalesef yok.ama redline ar-ge yeni bir aparatla adıda galiba multibox uydu güncellemesini başlatacak ve çoğu kanal açılacak ama nedir ne değildir ana hatları belli değil sadece uydu paylaşım kesin vede ben redlineden memnunum.iyi akşamlar
haklısın serkan usta konu kapatırmamalı sonucta bu ürün hakkında bilgi veriliyo uydu_dünyası arkadası ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkında bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyası forumuzu bu ürün hakkında bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acılma amacı bunu güdüyo....tekrar teşekküler uydu_dünyası paylasımının devamını beliyoz.......![]()
Adamı gittin buldun demi gitti gidiyordantabi ürün sahibi bilgilendirsinki herkes bilgi sahibi olsun.Bakın birde freebox diye bir cihaz oda aynıymış 280 ytl civarı sanırım hepsiburada reklamında vardı bir ara bende oradan gördüm adsl paylaşımlı kanalları ücretsiz çözuyormuş burada o cihazda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
aydınlatıcı bilgiler için teşekkurler.
Hepinize iyi bayramlar. Bir konu açılmış ve konu; yeni çıkan bir cihazın özellikleri ve diğer cihazlara göre artısı-eksisi....
O zaman tabii ki diğer cihazların bu cihaza göre zayıf yönleri eleştirilecektir. Bu kadar iddialı cihaz olan Dream Cinema'yı daha iyi tanımak için tartışmanın devam ettirilmesi gerekir. Sonuçta bu forum biz tüketicilere klavuzluk eden ve bizi iyi yönde yönlendiren bir yerdir.
Ama lütfen ne satıcılar ve servisler yalan yanlış bilgilerle bizi kötüye yönlendirsin ne de alt yöneticiler kendi egolarını tatmin için konuyu kapatırım tehditlerini sürdürsün.
Bu anlamda "badtempered" adlı arkadaşın mesajını tasvip etmeyerek "uydu_dunyasi" adlı arkadaşa daha fazla açıklama yapması ve sorulara cevap vermesi için şans tanınması gerektiğini düşünüyorum.
Bana Da Pek Inandırıcı Gelmedi Gene Dream 500 S çift Server Kullanıyorum 140 Ytl Verdim Mükemmel Hepsi De Var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri