REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
234 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir konu açılmış güzel tartışmalı gidiyoır birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaşlarımız mesajlarınızda lütfen hitap kullanırken pozitif ve negatif yon verirken bir saygı içersinde olmalarını ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajları bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattırmayacam

Herkesin Bilgisine.
    :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir konu açılmış güzel tartışmalı gidiyoır birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaşlarımız mesajlarınızda lütfen hitap kullanırken pozitif ve negatif yon verirken bir saygı içersinde olmalarını ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajları bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattırmayacam

Herkesin Bilgisine.
    :45:

:46:

Evet haklısınız konu açık kalmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdar d Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cihazda iki anakart tuneride çift giriş çıkış yok eurobırd kablosunu alt girişe diğer uydularıda dizeq veya tek çanak kullanıyorsanız üst girişe takıyoruz anakartın biri çözüp dierine verio öyle izleniyo yerli platformları çözmüyo hodbırda 140 kanal çözüyor ***** hepsini helas tada yunan kanallarını çözüyor
    bilgi için sağol bedavaya hiçbir şey yok verse verse 5 6 ay verir ondan sonra oda şifreyi çözmez elimizdeki kanallar bize yeter ne yapalım iyi bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tabi izlemek hakkın çünkü o cihaza para verdin.
    Ve izleyeceksin dedikleri için aldın ....ne kadar izlediğin kanal sayısı sınırlı olsada.
    Ayrıca senin izleyebildiğin kanalları zaten diğer cihazlarda emu ile izlenilebiliyor.
    peki ya şimdi ???
    arkadaşım öncelikle selamlar çünkü kayseriye yakınım vede ayda 3-4 kez geliyorum.yerini bilsem uğrardım.bende redline var ve pc ye bağlı kalmadan uydudan epeyce seyrettim vede şimdi maalesef yok.ama redline ar-ge yeni bir aparatla adıda galiba multibox uydu güncellemesini başlatacak ve çoğu kanal açılacak ama nedir ne değildir ana hatları belli değil sadece uydu paylaşım kesin vede ben redlineden memnunum.iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin Bilgisine.
    haklısın serkan usta konu kapatırmamalı sonucta bu ürün hakkında bilgi veriliyo uydu_dünyası arkadası ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkında bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyası forumuzu bu ürün hakkında bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acılma amacı bunu güdüyo....tekrar teşekküler uydu_dünyası paylasımının devamını beliyoz.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın serkan usta konu kapatırmamalı sonucta bu ürün hakkında bilgi veriliyo uydu_dünyası arkadası ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkında bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyası forumuzu bu ürün hakkında bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acılma amacı bunu güdüyo....tekrar teşekküler uydu_dünyası paylasımının devamını beliyoz.......
    Adamı gittin buldun demi gitti gidiyordan tabi ürün sahibi bilgilendirsinki herkes bilgi sahibi olsun.Bakın birde freebox diye bir cihaz oda aynıymış 280 ytl civarı sanırım hepsiburada reklamında vardı bir ara bende oradan gördüm adsl paylaşımlı kanalları ücretsiz çözuyormuş burada o cihazda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu belirttiğin cihazın kanal geçişleri 15-20 saniyedir.
    Baff Kullanan Arkadaşlar Teyit edecektir.
    Menü de gezerken kafayı yememek içten değil.
    3 kanala bakmak için 1 dakika süre geçirirsen cihaz başında alığın ile kırdığın bir olur.
    Benim Belirttiğim ürün ise 2 saniye dahi sürmüyor.
    Alan arkadaşlara Site üzerinden sorabilirsiniz.
    Arkadaşım baf 5000 twinlerde kanal geçişi hızlıdır 6000 fta IQ twinlerde biraz ağırdır ama dediğin kadar değil bende her ikiside mevcut kullanıyorumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydınlatıcı bilgiler için teşekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepinize iyi bayramlar. Bir konu açılmış ve konu; yeni çıkan bir cihazın özellikleri ve diğer cihazlara göre artısı-eksisi....
    O zaman tabii ki diğer cihazların bu cihaza göre zayıf yönleri eleştirilecektir. Bu kadar iddialı cihaz olan Dream Cinema'yı daha iyi tanımak için tartışmanın devam ettirilmesi gerekir. Sonuçta bu forum biz tüketicilere klavuzluk eden ve bizi iyi yönde yönlendiren bir yerdir.
    Ama lütfen ne satıcılar ve servisler yalan yanlış bilgilerle bizi kötüye yönlendirsin ne de alt yöneticiler kendi egolarını tatmin için konuyu kapatırım tehditlerini sürdürsün.
    Bu anlamda "badtempered" adlı arkadaşın mesajını tasvip etmeyerek "uydu_dunyasi" adlı arkadaşa daha fazla açıklama yapması ve sorulara cevap vermesi için şans tanınması gerektiğini düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana Da Pek Inandırıcı Gelmedi Gene Dream 500 S çift Server Kullanıyorum 140 Ytl Verdim Mükemmel Hepsi De Var

Sayfa 6/24 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri