REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/24 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
234 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bİlgilendirme için teşekkürler MOKUR33

2. 26-12-2008, 18:09

Sebep
    Boş mesaj yazmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valaa manyak bişey yaa bu ) (tabii eğer yazılanların hepsi doğruysaa)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılanlar doğrudur. zevkine düşkün olanlar bence hiç kaçırmasın bu cihazı.
    şimdi bile olmayan cihazları satmaya başladım. sen uyurken izleyemediğin filmi saatine göre ayarlıyorsun kendi kaydediyor o saat gelince.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiyat: 340.00 YTL

reklamı bu sitede gördüm arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı acaba

Al dene onay ver. paran satıcıya aktarılsın.
    Al dene onay verme iade et gitsin paran siteden geri gelsin.

daha ne denilebilirki_? Denemesi Bedava.......:45
    :

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan ustam valla arkadaş konu başında cihazını anlatmış ve açıklamış o na göre tüm cihazlar kendi sattığı cihazın yanında basit kalıyor kendisine göre haklı sebepleri de var emu bitti diyor e o ona da eyvallah tamam bu cihazları toptan olarak da veriyormuş anladık anlamasınada ya allah aşkına bir kişide çıksın desinki bende bu cihazdan var evet aldım ve sorunsuz olarak seyrediyorum serkan eğer dikkat edersen yeri geldiğinde arkadaşlar konu açıyor hangi cihazı alayım hangi cihazı tavsiye edersiniz diye bangır bangır yazıyoruz next al dream al diye ben hiç bu arkadaşın sattığı ismi tavsiye eden bir arkadaş duymadım bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var next den asla ve asla şaşmam saygılar!
    yorumlarımızı okuyabilirsin arkadaşım.
    sonuçta para veren insanlar bunlar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Hemşerilerimin arkasındayım

sevgili arkadaşlar uydu dünyasının söyledikleri yazdıkları cihaz gayet işeyarayan türden bende gittimbugün gördüm cihazı enkısa zamanda alacağım busistem 3 yıldır çalışıyor birpreblemyok aynızamanda normal kanalları seyredergibi şifreli kanallarıda seyrede biliyorsunuz takılma yada bekleme yok kimse dert etmesin bence.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elksat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla
    Mct ler uydu değiştirdi Eurbırd 9 uydusunda yumatu ve bafta 33 dereceden ok.

Astrayı denemedim
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uyan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi

Arkadaşım Yumatu çıkardı piyasa ucuzlar

Almak istersen aşağıdaki konuyu inceleyip 22. mesajıma bir bak :45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 11/24 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri