REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon
234 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı felekcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SAYIN adminlerim tabii tartışalım.buralar bu iş için değilmi.ama ben sadece ve sadece kullanıcıyım.uydu konusundaki tecrübelerde ise çoğu satıcıya meydan okurum.tek zevkim varolan tecrübelerimi böyle kaliteli sitelerde paylaşmak.ama yanlış anlaşılmasın,birileride burda yanlış ve şişirme haber yaparsa kralıda olsa tepkimi veririm.bu da benim hakkım.herkese teşekkürlerimle...
    sayın felekcan,,

tepkinizi tabiki veriniz.Buna kimse hayır demiyor sadece bizim dedigimiz şu yazdıklarımızı düzgün uslupla yazarsak karşınızdaki insanında size yanıtı düzgün olur.

Tabiki amacım ahlak dersi vermek degil sadece tartışırken saygı sevgi gösterelim.

Benimde bu cihaz ve bu cihazı satan arkadaş hakkında düşüncelerim var.

Birkac soru ;

1."Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz" diye reklamlar veriyorsunuz ama çözdü şeyler belli başlı şeyler şimdi size oturup dünya üzerindeki tüm platformları yazarım herşeyi çözüp çözmedigi anlaşılır?Bu bir kandırmaca degil mi?

2.İnternetsiz diye birşeyi slogan yapmak mantıklı degil internet olmadan olabilir ama eurobird den sinyal alamazsa kullanan kişi cihaz hiç bişi çözmez?eee bu internet gibi degil mi ?

3.Digitürk acıyor diyorsun yada diger actıgı şeyleri farzı misal ilgili platform dava filan acsa hep o paket gitcek hemde dava sonucu o kadar parayı ödiyemcegi için batcak zaten gecmişte de böyle cihazlar yada kartlar cıkmıştı dolandırıp gitmişlerdi.Peki bu kadar şeyi güvenerek nasıl yapıyorsun ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın felekcan,,

tepkinizi tabiki veriniz.Buna kimse hayır demiyor sadece bizim dedigimiz şu yazdıklarımızı düzgün uslupla yazarsak karşınızdaki insanında size yanıtı düzgün olur.

Tabiki amacım ahlak dersi vermek degil sadece tartışırken saygı sevgi gösterelim.

Benimde bu cihaz ve bu cihazı satan arkadaş hakkında düşüncelerim var.

Birkac soru ;

1."Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz" diye reklamlar veriyorsunuz ama çözdü şeyler belli başlı şeyler şimdi size oturup dünya üzerindeki tüm platformları yazarım herşeyi çözüp çözmedigi anlaşılır?Bu bir kandırmaca degil mi?

2.İnternetsiz diye birşeyi slogan yapmak mantıklı degil internet olmadan olabilir ama eurobird den sinyal alamazsa kullanan kişi cihaz hiç bişi çözmez?eee bu internet gibi degil mi ?

3.Digitürk acıyor diyorsun yada diger actıgı şeyleri farzı misal ilgili platform dava filan acsa hep o paket gitcek hemde dava sonucu o kadar parayı ödiyemcegi için batcak zaten gecmişte de böyle cihazlar yada kartlar cıkmıştı dolandırıp gitmişlerdi.Peki bu kadar şeyi güvenerek nasıl yapıyorsun ?
    sayın battemperet işte olay bu..!benim tepki sebebim de budur.yani sizin o çok güzel sorduğunuz sorulara cevap versin ticaret peşinde olanlar şimdi! ben bu cihazı böyle bu şekil satmak isteyenin sesini keserim.çünkü böyle bir cihazı(baff5000tiwin,dream cinema,yumatutiwin,botech,korax 4x4..vs) 3 yıldır kullanırım,çalışma sistemi nedir,hangi yazılımla performansı iyidir..vs..cihazın kurdu olduk yani.amma hiç bir şekilde çözülemeyen sadece illegal şekilde paylaşımla izlenen ,maç+digitürk için de çözüyor bu cihaz dersen , böyle pişman ederler.herkese teşekkürlerimle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu bağlayalım ben Dream Cinema kullandım ;cihaz Baff üretimi ve uydu paylaşımlıdır bazı yerli paketleri çözdügü için üretimi durdurulmuştur. bu cihazın sıfırı piyasada yoktur uydu paylaşımlı dvb alacaksanız BAFF 6000goldfta veya Yumatutwin alın hem garantisi var hemde sistem 3yıldır sorunsuz çalışıyor Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada baff'nın anakartlarını YUMATU yapıyor BAFF'ında Kocaeli'de kocaman fabrikası var iki kaliteli firma birleşip alman teknolojisini kullanarak güzel bir cihaz yelpazesi yapmışlar uydudan paylaşım hakkında çok az bilgi var güzel bir konu paylaşımı oldugu düşünçesindeyim
    uydudan paylaşımı destekliyoruz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili arkadaşlarım şunu söylemek istiyorum herne sebepolursa olsun adamlar hizmetiçin forumda paylaşım için birşeyler yapıyorlar bunu cihazne olursaolsun firmalar neyolursa olsun fazla önemiyok burada önemiolan fikirlerdir aynı zamanda beğenmezsen cihaz bana para sana geriveriliyor diyorlar önemli olan insanlardır forumdur düşüncedir herkese saygı ve sevgilerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tatu38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili arkadaşlarım şunu söylemek istiyorum herne sebepolursa olsun adamlar hizmetiçin forumda paylaşım için birşeyler yapıyorlar bunu cihazne olursaolsun firmalar neyolursa olsun fazla önemiyok burada önemiolan fikirlerdir aynı zamanda beğenmezsen cihaz bana para sana geriveriliyor diyorlar önemli olan insanlardır forumdur düşüncedir herkese saygı ve sevgilerimle

:45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir konu actım destanlar yazılmış sizler büyüksünüz ya daha ne diyeyim hepiniz var olun özügr paylaşımın tek sitesi supersatforum.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lojic Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu bağlayalım ben Dream Cinema kullandım ;cihaz Baff üretimi ve uydu paylaşımlıdır bazı yerli paketleri çözdügü için üretimi durdurulmuştur. bu cihazın sıfırı piyasada yoktur uydu paylaşımlı dvb alacaksanız BAFF 6000goldfta veya Yumatutwin alın hem garantisi var hemde sistem 3yıldır sorunsuz çalışıyor Saygılarımla...
    bende tecrübeli bi baff cı olarak diyorumki;baff 6000 gold dan uzak durun.o uyuz mıymıntı problem deposu gold yerine,baff 5000 ve 6000 tiwin den şaşmayın derim.6000 gold ve yumatu bi tarafa 5000 ve 6000 tiwin bi tarafa...daha almadan,kullanmadan anlayana ne mutlu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir konu actım destanlar yazılmış sizler büyüksünüz ya daha ne diyeyim hepiniz var olun özügr paylaşımın tek sitesi supersatforum.com
    ya bir konu açtın arap saçına döndü birde övünüyorsun şaka bir yana güzel bir konu yakalamışsın tebrik ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırakın kart paylasımı versinler de isterlerse butun kanalları versinler neden sikaytci oluyorsunuz keşke yumatu tvine dt verseler de izlesek alanlar bundan faydalansa iyi olmazmı

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri