usta şimdi baff 6000 twin cihaz ile 53 derece yerine 42 dereceden paylaşım oluyor mu demek ? konuyu tam olrak açıklarsanız sevinirim.malum cihazlarda 53 derece yazılımı var.ayrı bir yazılım falan mı olacak ?:49:
Teşekkur: 0
usta şimdi baff 6000 twin cihaz ile 53 derece yerine 42 dereceden paylaşım oluyor mu demek ? konuyu tam olrak açıklarsanız sevinirim.malum cihazlarda 53 derece yazılımı var.ayrı bir yazılım falan mı olacak ?:49:
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
x.boxa devam uydudan paylaşım yapan en güzel sistem 1 adet motrlu çanak birde server çanak dünya avucunda
Konu muratusta tarafından (02-08-2009 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar hotbird uydsunda bulunan aljazerra spor kanallarını izleyemiyorum 53 dereceden paylaşım alıyorum fakat cihazım bu kanalları açmıyor sizce sebebi ne olabilir ?
(diğer bütün kanalları izleyorum. bu arada cihazım HI-TECH)
Hıtbord uydusunda bulunan jsc soprların şifreleme sistemi değiştiğinden izlenemiyor, yayıncı kuruluş yasal yeni abone kartını aldığında paylaşıma verebilir.
Not:Nilesat uydusunda bulunan jsc sporlar açık bilginize
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
ondan daha uçuz hotbird nilsat w3 w6 açan bendede war kardeşim istek olursa sata bilirim haberiniz olsun

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri