REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 23/24 İlkİlk ... 131415161718192021222324 SonSon
234 sonuçtan 221 ile 230 arası

Konu: Her Türlü şifre çözen Uydu Cihazı Internetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senolusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar alın dreambox rahat edin ne şifre ne yazılım hepsi bu sadece 6 ayda bir 100 TL öde seyrettiğin kanallar o kadar çok ki zamanın yetmez
    haklısın usta ben ugramasama diyenler için birebir sitemi kurdugunuz vakit ellemeyin izleyin istediğiniz kanalları int olanlar için int olmayanalar için y6 aparat alanilirisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

server desteği sizler vermiyorsunuz desteği verenler yurt dışında sizi bulaçaklarına server kart iptal etsinler öyle birşey yok ustam server desteği verenler sorumluluk adı altında bu cihaz kaçak gelmiyor ki devlet haberi yok mu getiren firma belli garanti veren firma belli ustam niye ustam baff uydudan paylaşım yapanlar yasalmı )onu kapatmak daha kolay yarın şikayet olduğunda hemen kapanır ama bir server kapanırsa başka server alırsın

Not : Piasaya HD Cihazlar Sürülmeye Başlandı Yanlız HD kanallar Hepsi Ücretli Server Olmadan Hiç Bir İşe Yaramaz Ustalar

Alıntı XxXKRAL66XxX Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snol ustam ben alacaktım benı caydırdılar baff6000 aldım dediler ip den buluyolar yasal değil bosuna alma polis takıbındeler falan fıkır değiştirdim baff aldım bunun asli warmi yakalanma gibi bir olasılık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım diğer uydudan paylaşım yapan cihazların hiç birisinin garantisi yok yarın ne olacağı meçhul.Uydudan dataları gönderen firma kestimi cihazın hiç bir işe yaramaz.Paylaşım yapan cihazların en iyisi dreambox'tır.İyi bir server aldığın takdirde cihazını zevkle kullanırsın.Dreambox ölmez cihazdır.
    BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmış....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu cihazlar için baff bölümünde mevcut 3 sene oldu bunların reklamını yapıyorum ve forumumuzda mevcut baff bölümünde bu işlerin garantısı yoktur sadece hobiliktir kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senolusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım diğer uydudan paylaşım yapan cihazların hiç birisinin garantisi yok yarın ne olacağı meçhul.Uydudan dataları gönderen firma kestimi cihazın hiç bir işe yaramaz.Paylaşım yapan cihazların en iyisi dreambox'tır.İyi bir server aldığın takdirde cihazını zevkle kullanırsın.Dreambox ölmez cihazdır.
    BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmış....
    ben int olmayanlar için söylemiştim tabiiki dream en iyiis bende dream kullanıyorum ama interneti olamayanlar ve fazladan kanal izlemek isteyenler için ideal aparatlar ama destek ne kadar surer belli değil garantisi yok microbox aldık 6 aydan beri paylaşım devam ediyor bakalım yeni cıkan y6 morebox ne kadar surecek sonucta izlediğimiz paketlerin yasal fiyatları çok ucuk bunuda gözardı etmemek lasim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacıgım internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayın kesildiğinde at paran çöpe gitsin komşunda internet var ise ondan kablo çek işini garantiye al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacıgım internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayın kesildiğinde at paran çöpe gitsin komşunda internet var ise ondan kablo çek işini garantiye al
    ustam bu işlerin garantısı olmuyor malisef ama ben baff 6000 fta twini 3 senden ebri kulanıyorum alınca 1 yıl demişlerdi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pasa 1905 kayseridenin meresindeymiş dükkanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu üzerindenmi internet üzerindenmi çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha StarMax x200hd 3D

1. StarMax x200hd 3D
    harika bir cihaz
    Sharp Tuner
    Trident PNX8471 işlemci
    Flaş: 1G BYTE
    DDR2: 512M
    PANEL VFD
    USB 3 DESTEK

İki Tuner Paylaşımı
    3G
    Tarayıcı
    IP Kamera
    YouTube
    İnternet Radyo
    IPTV sayesinde birçok popüler kanallar
    SHOWTIME
    SANAT
    Abudhabi sporları, çok daha fazla ..
    Kanallarının bir sayıda ...
    Dobratech MENÜ
    eyy ustalar işte bu cihazz gelmiş geç miş bir numara cihaz istiyen olursada yardım cı ola bılırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu kral_47 tarafından (06-05-2013 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 23/24 İlkİlk ... 131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri