Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 14/24 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon
234 sonuçtan 131 ile 140 arasý

Konu: Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým sana acýk uyarý yapýyorum.

Forum kurallarýný oku !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok öyle bir þey aldanmayýn cihazlar elinde kaldýðý için dreambox tan baþkasýna aldanmayýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vala arkadaslar her kafadan ses cýkýyor simdi cebimde param olsa alsammý almasammý diye dusunurum valaa herkesin ortak fikri nedir ben cok merak ettim! þimdi bu uydu alýnýrmý alýnmazmý bi yazýn istersenizz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ve boooom patladý.
    malum kanal OK.
    anladýn sen onu
    dikkat saadece Original Dream Cinemada .
    buda daha ucuz niye açmýyor demeyin sonra.
    özel bir iþlem sonucu OK.dir.
    her türlü þifre çözen cihaz arattýrýn Gittigidiyorda
    Hayýrdýr arkadaþým sizin cihazýnýz þimdi baþkalarýda satýyor diye orijinalmi oldu?Diðer arkadaþýnki klonmu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir konu tartýþýlýrken o kadar cýlký çýkarýlýyorki firmalar arasý sataþmalar birbirlerini karalamalar dalga geçmeler þimdi bu forma yeni üye olacak bir arkadaþ þu yazýlarý okusa her halde þaþýrýr kalýr arkadaþ isteyen istediðini alýr yada almaz ama mesele o deðil asýl mesele ne biliyormusunuz fikirler uyuþmasada karþýmýzdakininde bir gururu olduðunu unutmamak karþýndaki insaný cahil ve ahmak yerine koyup yazýlar yazmamak fikirlerini yazarken saygý sevgi ve ahlak çerçevesinde yazýlar yazmak yoksa bu uydu her türlü þifreyi çözse ne olur çözmese ne olur saygýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu cihaz baff

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz Her Türlü Þifre Çözen Uydu Cihazý Ýnternetsiz!!!
    Fiyat: 340.00 YTL ARKADAÞLAR BU BÝR SORUMSUZLUKTUR BU SÝTE BÝLDÝGÝM KADARA ÇOK CÝDDÝ ALDATICI BÝR REKLAMA ALET OLMAZ BU ARKADAÞ BÝR ÞEY SÖYLÜYOR AMMA DÝLÝNÝN ALTINDA YAÞ BÝR BAKLA VAR.... VARSA GERÇEKTEN BÖYLE BÝR CÝHAZIN AÇIKCA ÝSMÝNÝ CÝSMÝNÝ YAZ KARDEÞ NELERÝ ÇÖZÜYOR TAAM YAZDA ALICI TÜKETÝCÝ ALIRSA BÝLEREK ALSIN UCUNU GÖTERÝYOR YUVARLAK BÝR S ÖZLE GERÝSÝ HÝKAYE... LÜTFEN DÜRÜS OLALIM...TEMÝZ SÝTEMÝZÝ KÝRLETMÝYELÝM BÝRÝLERÝ BÖYLE BÝR CÝHAZ HAYAL EDEBÝLÝR AMMA HAYELLE GERÇEK AYNI DEGÝL.......ÇOK DÝKKAT....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý akharman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz Her Türlü Þifre Çözen Uydu Cihazý Ýnternetsiz!!!
    Fiyat: 340.00 YTL ARKADAÞLAR BU BÝR SORUMSUZLUKTUR BU SÝTE BÝLDÝGÝM KADARA ÇOK CÝDDÝ ALDATICI BÝR REKLAMA ALET OLMAZ BU ARKADAÞ BÝR ÞEY SÖYLÜYOR AMMA DÝLÝNÝN ALTINDA YAÞ BÝR BAKLA VAR.... VARSA GERÇEKTEN BÖYLE BÝR CÝHAZIN AÇIKCA ÝSMÝNÝ CÝSMÝNÝ YAZ KARDEÞ NELERÝ ÇÖZÜYOR TAAM YAZDA ALICI TÜKETÝCÝ ALIRSA BÝLEREK ALSIN UCUNU GÖTERÝYOR YUVARLAK BÝR S ÖZLE GERÝSÝ HÝKAYE... LÜTFEN DÜRÜS OLALIM...TEMÝZ SÝTEMÝZÝ KÝRLETMÝYELÝM BÝRÝLERÝ BÖYLE BÝR CÝHAZ HAYAL EDEBÝLÝR AMMA HAYELLE GERÇEK AYNI DEGÝL.......ÇOK DÝKKAT....
    Þu konuda yazan 7 sayfa yazýyý okursan anlarsýn cihazýn ne oldugu ne yaptýgýný

Ýkinci olarak sabit reklamlarý hiç bir forum engelliyemez tabi sabit olmýyan reklamlarý kendisi isterse gözüne takýlýrsa engeller.

Reklamlar reklamcý þirket tarafýndan gönderilir.Ne zaman ne göndercegi belli olmuor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alýntý badtempered Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Þu konuda yazan 7 sayfa yazýyý okursan anlarsýn cihazýn ne oldugu ne yaptýgýný

Ýkinci olarak sabit reklamlarý hiç bir forum engelliyemez tabi sabit olmýyan reklamlarý kendisi isterse gözüne takýlýrsa engeller.

Reklamlar reklamcý þirket tarafýndan gönderilir.Ne zaman ne göndercegi belli olmuor.
    Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazlarýn randýmanýný daha göremedim doðrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu þimdi 33 te bakalým bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoðu zaman seul uydu cihazý güzel bir cihaz sýkýntý bana göre cihazýn arýza durumunda yenisiyle deðiþtirlmesi firma alýmý durdurursa güvence ne olacak ayrýca fiyatý daha hesaplý söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman iþe yaramýyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre iþinde sizde kimsenin seyredemediði yüzlerce kanalý izliyorsunuz bide iþin o tarafý var dimi. :45: Eðerki ismi belli olan gerçekten kullanmýþ olduðunuz cihazlar varsa bildirirseniz
    tabiki sevinirim kendi adýma.hepinize paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim þimdiden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencilvania Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazlarýn randýmanýný daha göremedim doðrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu þimdi 33 te bakalým bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoðu zaman seul uydu cihazý güzel bir cihaz sýkýntý bana göre cihazýn arýza durumunda yenisiyle deðiþtirlmesi firma alýmý durdurursa güvence ne olacak ayrýca fiyatý daha hesaplý söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman iþe yaramýyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre iþinde sizde kimsenin seyredemediði yüzlerce kanalý izliyorsunuz bide iþin o tarafý var dimi. :45: Eðerki ismi belli olan gerçekten kullanmýþ olduðunuz cihazlar varsa bildirirseniz
    tabiki sevinirim kendi adýma.hepinize paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim þimdiden
    Baff firmasý yaklaþýk 3 yýldýr uydudan kart paylaþým iþini yapýyor, onu tavsiye edebilirim ama hiç bir zaman þifreler ömür boyu çözülecek diye bir þey yok, bir bakarsaýnýz 2 yýl daha sürer bir bakarsýnýz 6 ay daha sürer onun için þifre çözülmesi iþinde garanti yoktur.

saygýlar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 14/24 ÝlkÝlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri