Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 15/24 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon
237 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencilvania Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazlarýn randýmanýný daha göremedim doðrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu þimdi 33 te bakalým bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoðu zaman seul uydu cihazý güzel bir cihaz sýkýntý bana göre cihazýn arýza durumunda yenisiyle deðiþtirlmesi firma alýmý durdurursa güvence ne olacak ayrýca fiyatý daha hesaplý söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman iþe yaramýyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre iþinde sizde kimsenin seyredemediði yüzlerce kanalý izliyorsunuz bide iþin o tarafý var dimi. :45: Eðerki ismi belli olan gerçekten kullanmýþ olduðunuz cihazlar varsa bildirirseniz
    tabiki sevinirim kendi adýma.hepinize paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim þimdiden
    Ben cihaz hakkýnda iyi kötü alýn almayýn v.s gibi ifadeler de bulunmadým.

benim görüþüm piyasaya girmeye çalýþan tüm firmalarýn yaptýgý gibi bir tutum da bulunuyor.

Bilinmesi gereken birþey var ki hiç bir zaman bu iþlerin garantisi olamaz.Ben herzaman þöyle düþünmüþümdür.Örnek intel firmasý bir iþlemci çýkartýyor daha önceden cýkartýcaklarý iþlemci sayýsýný söylüyolar ama kimse çýkart o zaman iþlemciyi alalým demiyor desede birþey degiþmiyor.Teknoloji böyle birþey kullan at yada at ma kullan

saygýlar,sevgiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ her türlü kanalý ,þifreyi çözüyor diye ÜFÜRMEYÝN. bir kere o cihaz 3_4 isimle üretilen ama baff adýnda birleþen benim tam 3 yýldýr kullandýðým bi cihaz.bu kadarda þiþirme cihazý.motorlu çanakta kullanýyom bu cihazý.hangi uyduda hangi paketten hangi kanalý açar tek tek söyleyim sana.püf noktalarýný bile anlatayým.uydu adý deðiþince kanalý çözmediði gibi...hadi sky ýtalýa tps digi paketini açtýrda görelim.cihaz þu an popüler amma doðrunun yanna yalan katýpta þiþirmeyin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþ her türlü kanalý ,þifreyi çözüyor diye ÜFÜRMEYÝN. bir kere o cihaz 3_4 isimle üretilen ama baff adýnda birleþen benim tam 3 yýldýr kullandýðým bi cihaz.bu kadarda þiþirme cihazý.motorlu çanakta kullanýyom bu cihazý.hangi uyduda hangi paketten hangi kanalý açar tek tek söyleyim sana.püf noktalarýný bile anlatayým.uydu adý deðiþince kanalý çözmediði gibi...hadi sky ýtalýa tps digi paketini açtýrda görelim.cihaz þu an popüler amma doðrunun yanna yalan katýpta þiþirmeyin...

her türlü ile belgeselinden tut bilmem neyine kadar manasýnda yazýlmýþtýr.
    Her kanalý çözüyor denmedi. Baff cihazlarda bizim malum kanal yok bu bir.
    kanal geçiþleri 20 saniye ye kadar çýkýyor bu iki.
    fiyatýda olsun ben onu alayým diyen arkadaþlar için 200 lira.
    sýnýrsýz sayýda temin edilir. 1 mb flasfh ile ancak o kadar olur. cihaz bozulursa garantisi yoktur.
    Ayrýca Baff üretici bir firma deðildir üreten firma yumatudur. zaten kendine hayýrý yoktu birde paylaþýmlý olunca.......anladýn sen onu.
    bu cihazýn 2 saniyenin altýnda kanal geçiþi var ve 2 mb dan toplam 4 mb flafh var ve original ÝBM iþlemcilidir.
    açtýðý uydular nilesat hellasat eurobird9 hotbird 25 derece orbitler ve Türksat.
    son yazdýðýmý açtýr sendeki cihaza bu iþi býrakýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her türlü ile belgeselinden tut bilmem neyine kadar manasýnda yazýlmýþtýr.
    Her kanalý çözüyor denmedi. Baff cihazlarda bizim malum kanal yok bu bir.
    kanal geçiþleri 20 saniye ye kadar çýkýyor bu iki.
    fiyatýda olsun ben onu alayým diyen arkadaþlar için 200 lira.
    sýnýrsýz sayýda temin edilir. 1 mb flasfh ile ancak o kadar olur. cihaz bozulursa garantisi yoktur.
    Ayrýca Baff üretici bir firma deðildir üreten firma yumatudur. zaten kendine hayýrý yoktu birde paylaþýmlý olunca.......anladýn sen onu.
    bu cihazýn 2 saniyenin altýnda kanal geçiþi var ve 2 mb dan toplam 4 mb flafh var ve original ÝBM iþlemcilidir.
    açtýðý uydular nilesat hellasat eurobird9 hotbird 25 derece orbitler ve Türksat.
    son yazdýðýmý açtýr sendeki cihaza bu iþi býrakýrým.
    son yazdýðýnýz derken neyi kastettiniz sayýn hemþerim? hangi uydu hangi kanalý? yazdýðýn uydular paketlerdeki bir kaç eksiðiyle paylasýmda zaten.kanal geçiþi hiç bir zaman öyle olmadý olmazda.sadece nilesattaki art paketi üstünde 6 saniye beklersin.ayrýca bendeki dreambox ve inpax2007ca&cý+abrakart varken þiþirerek 3,5 katarak reklam yapmam yapana karþý çýkarým.çünkü reklam yapan her türlü þifreli kanalý diye yazýyor.Yiðidi öldür Hakkýný inkar etme.lütfen þiþirmeden ,milleti kandýrarak deðil, bildiklerimizi dosdoðru paylaþarak forma ve insanlara faydalý olalým.
    Konu felekcan tarafýndan (10-01-2009 Saat 17:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anlayan anladý.
    arkadaþýn dediði gibi boþ laf ile iþ olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Anlayan anladý.
    arkadaþýn dediði gibi boþ laf ile iþ olmaz.
    Hoca burasý gitti gidiyor gibi degildir malesef anlayan anladý derken ben sunu anladým bu cihaz digiturk yayýnlarýný çözuyor diyorsunuz herhalde peki bunu garanti ediyormusunuz surekli acacagýna bir tartýþma konusuda ben onunuze atayým madem bu kadar hersey yasal gibi gorunuyor bir acýklama yaparsanýz sevinirim.Ozaman digiturke uye olanlar bosuna olmasýn bu cihazdan alsýnlar

Yazýnýzýn bir örnegi;BU GARANTÝYÝ, EN BÜYÜK FÝRMALAR DAHÝ VEREMÝYOR.
    Al dene Onay ver!
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar forumumuz bilgi ve paylaþým forumudur, Gereksiz tartýþmalara girmemeniz rica olunur, herkes bildiklerini paylaþmasý yeterlidir, A cihaz b cihazý iyidir tartýþmalarýna gerek yok herkes kesesine uygun olan cihazý alýr kullanýr. Kart paylaþýmlý cihazlar genelde hemen hemen ayný paketleri açmaktadýr. sadece araralarýnda fiyat farký ve bazý teknik farklar vardýr.

saygýlar
    Konu TEKNÝSYEN101 tarafýndan (10-01-2009 Saat 19:54 ) deðiþtirilmiþtir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birbirinize saygýnýz olsun

Bu kadar ucuza düþmeyin sonra sonuclarýna katlanýrsýnýz.Hayýr ben sonucuna katlanmak istiyorum diyorsanýzda bizim hiç hiç bir önemi yok sadece piyadaki itibarýnýza yazarlar yazýlýr.

Haberiniz olsun! Tartýþýn ama saygý sevgi cercevesinde

yok o cihaz 20 sn de geciyo benim ki digitürk ü acýyor filan gibi cümlelere gerek yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SAYIN adminlerim tabii tartýþalým.buralar bu iþ için deðilmi.ama ben sadece ve sadece kullanýcýyým.uydu konusundaki tecrübelerde ise çoðu satýcýya meydan okurum.tek zevkim varolan tecrübelerimi böyle kaliteli sitelerde paylaþmak.ama yanlýþ anlaþýlmasýn,birileride burda yanlýþ ve þiþirme haber yaparsa kralýda olsa tepkimi veririm.bu da benim hakkým.herkese teþekkürlerimle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý felekcan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SAYIN adminlerim tabii tartýþalým.buralar bu iþ için deðilmi.ama ben sadece ve sadece kullanýcýyým.uydu konusundaki tecrübelerde ise çoðu satýcýya meydan okurum.tek zevkim varolan tecrübelerimi böyle kaliteli sitelerde paylaþmak.ama yanlýþ anlaþýlmasýn,birileride burda yanlýþ ve þiþirme haber yaparsa kralýda olsa tepkimi veririm.bu da benim hakkým.herkese teþekkürlerimle...
    sayýn felekcan,,

tepkinizi tabiki veriniz.Buna kimse hayýr demiyor sadece bizim dedigimiz þu yazdýklarýmýzý düzgün uslupla yazarsak karþýnýzdaki insanýnda size yanýtý düzgün olur.

Tabiki amacým ahlak dersi vermek degil sadece tartýþýrken saygý sevgi gösterelim.

Benimde bu cihaz ve bu cihazý satan arkadaþ hakkýnda düþüncelerim var.

Birkac soru ;

1."Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz" diye reklamlar veriyorsunuz ama çözdü þeyler belli baþlý þeyler þimdi size oturup dünya üzerindeki tüm platformlarý yazarým herþeyi çözüp çözmedigi anlaþýlýr?Bu bir kandýrmaca degil mi?

2.Ýnternetsiz diye birþeyi slogan yapmak mantýklý degil internet olmadan olabilir ama eurobird den sinyal alamazsa kullanan kiþi cihaz hiç biþi çözmez?eee bu internet gibi degil mi ?

3.Digitürk acýyor diyorsun yada diger actýgý þeyleri farzý misal ilgili platform dava filan acsa hep o paket gitcek hemde dava sonucu o kadar parayý ödiyemcegi için batcak zaten gecmiþte de böyle cihazlar yada kartlar cýkmýþtý dolandýrýp gitmiþlerdi.Peki bu kadar þeyi güvenerek nasýl yapýyorsun ?

Sayfa 15/24 ÝlkÝlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri