ben ce almaya degmez neden dersenýz 33 dereceden guncelleme yapýyor ama genede alacak olan arkadaslarýmýzýn memnun kalmalarý halýnde yazý ve býlgýl vermelerýný beklýyoruz
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ben ce almaya degmez neden dersenýz 33 dereceden guncelleme yapýyor ama genede alacak olan arkadaslarýmýzýn memnun kalmalarý halýnde yazý ve býlgýl vermelerýný beklýyoruz
Arkadaþlar bildiðim kadarýyla bu cihazý korax firmasý üretti ve satýþlarýný yurt dýþýna çoktandýr baþlatmýþ ama türkiyede satýlmasýný istemediler hani hatýrlarsanýz 4x4. yüzünden büyük sýkýntýlar yaþandý o yüzden ayný þey tekrarlansýn istemediler yakýn bir müþterime o cihazlardan ben bir cihaz aldýydým ve halen müþterim þuana kadar kullanmaktadýr yanlýz cihazýn markasý ön panelde yok acaba yurt dýþýna satýlan diðer cihazlarýn ön panelinde'demi yine marka yok bilemiyorum saygýlarýmla aliharbiye.
LEBEN ?
alýp kullanan var mý acaba?
eger bu cihaz söyledikleri paketleri Internetsiz çözüyorsa hemen alayým fiyatý uygun gibi gözüküyo.......
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. arkadaþlar bu adresten inceledim.Kayseride satýcýsý adam 2 yýldýr satýyorum þi***et gelmedi diyor.Açmassa paraný iade ederim diyor.EuroBird 33 dereceden baðlanan lnb ile yasal þiftreleri toplayýp kanallarý açýyor diyor.MSN den görüþtüm. Bana cam'den kanallarý açtýðýný gösterdi.Birde siz araþtýrýn.
HER KEZE ÝYÝ BAYRAMLAR.....
arkadaþlar cihazda iki anakart tuneride çift giriþ çýkýþ yok eurobýrd kablosunu alt giriþe diðer uydularýda dizeq veya tek çanak kullanýyorsanýz üst giriþe takýyoruz anakartýn biri çözüp dierine verio öyle izleniyo yerli platformlarý çözmüyo hodbýrda 140 kanal çözüyor ***** hepsini helas tada yunan kanallarýný çözüyor
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri