usta þimdi baff 6000 twin cihaz ile 53 derece yerine 42 dereceden paylaþým oluyor mu demek ? konuyu tam olrak açýklarsanýz sevinirim.malum cihazlarda 53 derece yazýlýmý var.ayrý bir yazýlým falan mý olacak ?:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
usta þimdi baff 6000 twin cihaz ile 53 derece yerine 42 dereceden paylaþým oluyor mu demek ? konuyu tam olrak açýklarsanýz sevinirim.malum cihazlarda 53 derece yazýlýmý var.ayrý bir yazýlým falan mý olacak ?:49:
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
x.boxa devam uydudan paylaþým yapan en güzel sistem 1 adet motrlu çanak birde server çanak dünya avucunda
Konu muratusta tarafýndan (02-08-2009 Saat 12:17 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar hotbird uydsunda bulunan aljazerra spor kanallarýný izleyemiyorum 53 dereceden paylaþým alýyorum fakat cihazým bu kanallarý açmýyor sizce sebebi ne olabilir ?
(diðer bütün kanallarý izleyorum. bu arada cihazým HI-TECH)
Hýtbord uydusunda bulunan jsc soprlarýn þifreleme sistemi deðiþtiðinden izlenemiyor, yayýncý kuruluþ yasal yeni abone kartýný aldýðýnda paylaþýma verebilir.
Not:Nilesat uydusunda bulunan jsc sporlar açýk bilginize
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
ondan daha uçuz hotbird nilsat w3 w6 açan bendede war kardeþim istek olursa sata bilirim haberiniz olsun

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri