Teþekkur: 0
Beðeni: 0
server desteði sizler vermiyorsunuz desteði verenler yurt dýþýnda sizi bulaçaklarýna server kart iptal etsinler öyle birþey yok ustam server desteði verenler sorumluluk adý altýnda bu cihaz kaçak gelmiyor ki devlet haberi yok mu getiren firma belli garanti veren firma belli ustam niye ustam baff uydudan paylaþým yapanlar yasalmý)onu kapatmak daha kolay yarýn þikayet olduðunda hemen kapanýr ama bir server kapanýrsa baþka server alýrsýn
Not : Piasaya HD Cihazlar Sürülmeye Baþlandý Yanlýz HD kanallar Hepsi Ücretli Server Olmadan Hiç Bir Ýþe Yaramaz Ustalar
Arkadaþým diðer uydudan paylaþým yapan cihazlarýn hiç birisinin garantisi yok yarýn ne olacaðý meçhul.Uydudan datalarý gönderen firma kestimi cihazýn hiç bir iþe yaramaz.Paylaþým yapan cihazlarýn en iyisi dreambox'týr.Ýyi bir server aldýðýn takdirde cihazýný zevkle kullanýrsýn.Dreambox ölmez cihazdýr.
BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmýþ....
arkadaþlar bu cihazlar için baff bölümünde mevcut 3 sene oldu bunlarýn reklamýný yapýyorum ve forumumuzda mevcut baff bölümünde bu iþlerin garantýsý yoktur sadece hobiliktir kolay gelsin.
ben int olmayanlar için söylemiþtim tabiiki dream en iyiis bende dream kullanýyorum ama interneti olamayanlar ve fazladan kanal izlemek isteyenler için ideal aparatlar ama destek ne kadar surer belli deðil garantisi yok microbox aldýk 6 aydan beri paylaþým devam ediyor bakalým yeni cýkan y6 morebox ne kadar surecek sonucta izlediðimiz paketlerin yasal fiyatlarý çok ucuk bunuda gözardý etmemek lasim
ustacýgým internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayýn kesildiðinde at paran çöpe gitsin komþunda internet var ise ondan kablo çek iþini garantiye al
pasa 1905 kayseridenin meresindeymiþ dükkaný
uydu üzerindenmi internet üzerindenmi çalýþýyor
1. StarMax x200hd 3D
harika bir cihaz
Sharp Tuner
Trident PNX8471 iþlemci
Flaþ: 1G BYTE
DDR2: 512M
PANEL VFD
USB 3 DESTEK
Ýki Tuner Paylaþýmý
3G
Tarayýcý
IP Kamera
YouTube
Ýnternet Radyo
IPTV sayesinde birçok popüler kanallar
SHOWTIME
SANAT
Abudhabi sporlarý, çok daha fazla ..
Kanallarýnýn bir sayýda ...
Dobratech MENÜ
eyy ustalar iþte bu cihazz gelmiþ geç miþ bir numara cihaz istiyen olursada yardým cý ola býlýrým Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konu kral_47 tarafýndan (06-05-2013 Saat 23:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri