Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 23/24 ÝlkÝlk ... 131415161718192021222324 SonSon
234 sonuçtan 221 ile 230 arasý

Konu: Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý senolusta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar alýn dreambox rahat edin ne þifre ne yazýlým hepsi bu sadece 6 ayda bir 100 TL öde seyrettiðin kanallar o kadar çok ki zamanýn yetmez
    haklýsýn usta ben ugramasama diyenler için birebir sitemi kurdugunuz vakit ellemeyin izleyin istediðiniz kanallarý int olanlar için int olmayanalar için y6 aparat alanilirisiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

server desteði sizler vermiyorsunuz desteði verenler yurt dýþýnda sizi bulaçaklarýna server kart iptal etsinler öyle birþey yok ustam server desteði verenler sorumluluk adý altýnda bu cihaz kaçak gelmiyor ki devlet haberi yok mu getiren firma belli garanti veren firma belli ustam niye ustam baff uydudan paylaþým yapanlar yasalmý )onu kapatmak daha kolay yarýn þikayet olduðunda hemen kapanýr ama bir server kapanýrsa baþka server alýrsýn

Not : Piasaya HD Cihazlar Sürülmeye Baþlandý Yanlýz HD kanallar Hepsi Ücretli Server Olmadan Hiç Bir Ýþe Yaramaz Ustalar

Alýntý XxXKRAL66XxX Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    snol ustam ben alacaktým bený caydýrdýlar baff6000 aldým dediler ip den buluyolar yasal deðil bosuna alma polis takýbýndeler falan fýkýr deðiþtirdim baff aldým bunun asli warmi yakalanma gibi bir olasýlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým diðer uydudan paylaþým yapan cihazlarýn hiç birisinin garantisi yok yarýn ne olacaðý meçhul.Uydudan datalarý gönderen firma kestimi cihazýn hiç bir iþe yaramaz.Paylaþým yapan cihazlarýn en iyisi dreambox'týr.Ýyi bir server aldýðýn takdirde cihazýný zevkle kullanýrsýn.Dreambox ölmez cihazdýr.
    BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmýþ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu cihazlar için baff bölümünde mevcut 3 sene oldu bunlarýn reklamýný yapýyorum ve forumumuzda mevcut baff bölümünde bu iþlerin garantýsý yoktur sadece hobiliktir kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý senolusta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým diðer uydudan paylaþým yapan cihazlarýn hiç birisinin garantisi yok yarýn ne olacaðý meçhul.Uydudan datalarý gönderen firma kestimi cihazýn hiç bir iþe yaramaz.Paylaþým yapan cihazlarýn en iyisi dreambox'týr.Ýyi bir server aldýðýn takdirde cihazýný zevkle kullanýrsýn.Dreambox ölmez cihazdýr.
    BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmýþ....
    ben int olmayanlar için söylemiþtim tabiiki dream en iyiis bende dream kullanýyorum ama interneti olamayanlar ve fazladan kanal izlemek isteyenler için ideal aparatlar ama destek ne kadar surer belli deðil garantisi yok microbox aldýk 6 aydan beri paylaþým devam ediyor bakalým yeni cýkan y6 morebox ne kadar surecek sonucta izlediðimiz paketlerin yasal fiyatlarý çok ucuk bunuda gözardý etmemek lasim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustacýgým internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayýn kesildiðinde at paran çöpe gitsin komþunda internet var ise ondan kablo çek iþini garantiye al

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustacýgým internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayýn kesildiðinde at paran çöpe gitsin komþunda internet var ise ondan kablo çek iþini garantiye al
    ustam bu iþlerin garantýsý olmuyor malisef ama ben baff 6000 fta twini 3 senden ebri kulanýyorum alýnca 1 yýl demiþlerdi kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pasa 1905 kayseridenin meresindeymiþ dükkaný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uydu üzerindenmi internet üzerindenmi çalýþýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha StarMax x200hd 3D

1. StarMax x200hd 3D
    harika bir cihaz
    Sharp Tuner
    Trident PNX8471 iþlemci
    Flaþ: 1G BYTE
    DDR2: 512M
    PANEL VFD
    USB 3 DESTEK

Ýki Tuner Paylaþýmý
    3G
    Tarayýcý
    IP Kamera
    YouTube
    Ýnternet Radyo
    IPTV sayesinde birçok popüler kanallar
    SHOWTIME
    SANAT
    Abudhabi sporlarý, çok daha fazla ..
    Kanallarýnýn bir sayýda ...
    Dobratech MENÜ
    eyy ustalar iþte bu cihazz gelmiþ geç miþ bir numara cihaz istiyen olursada yardým cý ola býlýrým Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu kral_47 tarafýndan (06-05-2013 Saat 23:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 23/24 ÝlkÝlk ... 131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri