Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþým öncelikle selamlar çünkü kayseriye yakýným vede ayda 3-4 kez geliyorum.yerini bilsem uðrardým.bende redline var ve pc ye baðlý kalmadan uydudan epeyce seyrettim vede þimdi maalesef yok.ama redline ar-ge yeni bir aparatla adýda galiba multibox uydu güncellemesini baþlatacak ve çoðu kanal açýlacak ama nedir ne deðildir ana hatlarý belli deðil sadece uydu paylaþým kesin vede ben redlineden memnunum.iyi akþamlar
haklýsýn serkan usta konu kapatýrmamalý sonucta bu ürün hakkýnda bilgi veriliyo uydu_dünyasý arkadasý ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkýnda bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyasý forumuzu bu ürün hakkýnda bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acýlma amacý bunu güdüyo....tekrar teþekküler uydu_dünyasý paylasýmýnýn devamýný beliyoz.......![]()
Adamý gittin buldun demi gitti gidiyordantabi ürün sahibi bilgilendirsinki herkes bilgi sahibi olsun.Bakýn birde freebox diye bir cihaz oda aynýymýþ 280 ytl civarý sanýrým hepsiburada reklamýnda vardý bir ara bende oradan gördüm adsl paylaþýmlý kanallarý ücretsiz çözuyormuþ burada o cihazda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
aydýnlatýcý bilgiler için teþekkurler.
Hepinize iyi bayramlar. Bir konu açýlmýþ ve konu; yeni çýkan bir cihazýn özellikleri ve diðer cihazlara göre artýsý-eksisi....
O zaman tabii ki diðer cihazlarýn bu cihaza göre zayýf yönleri eleþtirilecektir. Bu kadar iddialý cihaz olan Dream Cinema'yý daha iyi tanýmak için tartýþmanýn devam ettirilmesi gerekir. Sonuçta bu forum biz tüketicilere klavuzluk eden ve bizi iyi yönde yönlendiren bir yerdir.
Ama lütfen ne satýcýlar ve servisler yalan yanlýþ bilgilerle bizi kötüye yönlendirsin ne de alt yöneticiler kendi egolarýný tatmin için konuyu kapatýrým tehditlerini sürdürsün.
Bu anlamda "badtempered" adlý arkadaþýn mesajýný tasvip etmeyerek "uydu_dunyasi" adlý arkadaþa daha fazla açýklama yapmasý ve sorulara cevap vermesi için þans tanýnmasý gerektiðini düþünüyorum.
Bana Da Pek Inandýrýcý Gelmedi Gene Dream 500 S çift Server Kullanýyorum 140 Ytl Verdim Mükemmel Hepsi De Var
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri