Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/24 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 ... SonSon
234 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir konu açýlmýþ güzel tartýþmalý gidiyoýr birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaþlarýmýz mesajlarýnýzda lütfen hitap kullanýrken pozitif ve negatif yon verirken bir saygý içersinde olmalarýný ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajlarý bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattýrmayacam

Herkesin Bilgisine.
    :45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir konu açýlmýþ güzel tartýþmalý gidiyoýr birden bu büyü bozuluyor görevli ve uye arkadaþlarýmýz mesajlarýnýzda lütfen hitap kullanýrken pozitif ve negatif yon verirken bir saygý içersinde olmalarýný ümit ediyorum kim olursa olsun görevli veya uye mesajlarý bu gibi durumlarda bundan sonra silinecektir ve guzel giden konuyu kapattýrmayacam

Herkesin Bilgisine.
    :45:

:46:

Evet haklýsýnýz konu açýk kalmalý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serdar d Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar cihazda iki anakart tuneride çift giriþ çýkýþ yok eurobýrd kablosunu alt giriþe diðer uydularýda dizeq veya tek çanak kullanýyorsanýz üst giriþe takýyoruz anakartýn biri çözüp dierine verio öyle izleniyo yerli platformlarý çözmüyo hodbýrda 140 kanal çözüyor ***** hepsini helas tada yunan kanallarýný çözüyor
    bilgi için saðol bedavaya hiçbir þey yok verse verse 5 6 ay verir ondan sonra oda þifreyi çözmez elimizdeki kanallar bize yeter ne yapalým iyi bayramlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tabi izlemek hakkýn çünkü o cihaza para verdin.
    Ve izleyeceksin dedikleri için aldýn ....ne kadar izlediðin kanal sayýsý sýnýrlý olsada.
    Ayrýca senin izleyebildiðin kanallarý zaten diðer cihazlarda emu ile izlenilebiliyor.
    peki ya þimdi ???
    arkadaþým öncelikle selamlar çünkü kayseriye yakýným vede ayda 3-4 kez geliyorum.yerini bilsem uðrardým.bende redline var ve pc ye baðlý kalmadan uydudan epeyce seyrettim vede þimdi maalesef yok.ama redline ar-ge yeni bir aparatla adýda galiba multibox uydu güncellemesini baþlatacak ve çoðu kanal açýlacak ama nedir ne deðildir ana hatlarý belli deðil sadece uydu paylaþým kesin vede ben redlineden memnunum.iyi akþamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkesin Bilgisine.
    haklýsýn serkan usta konu kapatýrmamalý sonucta bu ürün hakkýnda bilgi veriliyo uydu_dünyasý arkadasý ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkýnda bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyasý forumuzu bu ürün hakkýnda bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acýlma amacý bunu güdüyo....tekrar teþekküler uydu_dünyasý paylasýmýnýn devamýný beliyoz.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ultra-mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklýsýn serkan usta konu kapatýrmamalý sonucta bu ürün hakkýnda bilgi veriliyo uydu_dünyasý arkadasý ben davet ettim forumumuza cünkü ürün hakkýnda bilgi isteyenler oluyodu ve uydu_dünyasý forumuzu bu ürün hakkýnda bilgilendirmesi için davet ettim sonucta konunun acýlma amacý bunu güdüyo....tekrar teþekküler uydu_dünyasý paylasýmýnýn devamýný beliyoz.......
    Adamý gittin buldun demi gitti gidiyordan tabi ürün sahibi bilgilendirsinki herkes bilgi sahibi olsun.Bakýn birde freebox diye bir cihaz oda aynýymýþ 280 ytl civarý sanýrým hepsiburada reklamýnda vardý bir ara bende oradan gördüm adsl paylaþýmlý kanallarý ücretsiz çözuyormuþ burada o cihazda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu_dunyasi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu belirttiðin cihazýn kanal geçiþleri 15-20 saniyedir.
    Baff Kullanan Arkadaþlar Teyit edecektir.
    Menü de gezerken kafayý yememek içten deðil.
    3 kanala bakmak için 1 dakika süre geçirirsen cihaz baþýnda alýðýn ile kýrdýðýn bir olur.
    Benim Belirttiðim ürün ise 2 saniye dahi sürmüyor.
    Alan arkadaþlara Site üzerinden sorabilirsiniz.
    Arkadaþým baf 5000 twinlerde kanal geçiþi hýzlýdýr 6000 fta IQ twinlerde biraz aðýrdýr ama dediðin kadar deðil bende her ikiside mevcut kullanýyorumda.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aydýnlatýcý bilgiler için teþekkurler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hepinize iyi bayramlar. Bir konu açýlmýþ ve konu; yeni çýkan bir cihazýn özellikleri ve diðer cihazlara göre artýsý-eksisi....
    O zaman tabii ki diðer cihazlarýn bu cihaza göre zayýf yönleri eleþtirilecektir. Bu kadar iddialý cihaz olan Dream Cinema'yý daha iyi tanýmak için tartýþmanýn devam ettirilmesi gerekir. Sonuçta bu forum biz tüketicilere klavuzluk eden ve bizi iyi yönde yönlendiren bir yerdir.
    Ama lütfen ne satýcýlar ve servisler yalan yanlýþ bilgilerle bizi kötüye yönlendirsin ne de alt yöneticiler kendi egolarýný tatmin için konuyu kapatýrým tehditlerini sürdürsün.
    Bu anlamda "badtempered" adlý arkadaþýn mesajýný tasvip etmeyerek "uydu_dunyasi" adlý arkadaþa daha fazla açýklama yapmasý ve sorulara cevap vermesi için þans tanýnmasý gerektiðini düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bana Da Pek Inandýrýcý Gelmedi Gene Dream 500 S çift Server Kullanýyorum 140 Ytl Verdim Mükemmel Hepsi De Var

Sayfa 6/24 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri