Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/24 1234567891011 ... SonSon
234 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fun 001 Her Türlü þifre çözen Uydu Cihazý Internetsiz

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fiyat: 340.00 YTL

reklamý bu sitede gördüm arkadaþlar bu cihaz hakkýnda bilgisi olan varmý acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla býr yetkýlý arkadasým bunu býr acýklasýn gercý sýtemýzýn yaptýgý reklamlar herzaman dogru ve gercegý yansýtmaktadýr.kýsaca tavsýye edýlýrmý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende meraklandým þimdi...iþin erbabý olan bi ustamýz cevap verir umarým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nasýl çözecek kendikedine çok zor ya uydudan güncelliyecek baþkanasýl çözecek ki gerçegi yansýtmýyor
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence resmen uydudan kart paylaþým bu, kanca sistemi felan hikaye...baff twin cihazlardaki uydudan kart paylaþýmýn aynýsý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý süleyman09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl çözecek kendikedine çok zor ya uydudan güncelliyecek baþkanasýl çözecek ki gerçegi yansýtmýyor
    denemesý bedava dýyor reklamda eger problem olursa adamlar gerý alacaklar.
    suupersatta verýlen reklamlar kazancýmýzýn harýcýnde reklamlarýn duzeyli,dogru olarak secýlerek sýtemýzde yayýnlandýgýný unutmayalým.ayrýca dogýtal uydu dunyasýnda hýcbýr sýfre veya yazýlýmýn garantý suresý yoktur yapýlan ýslem 1 dak sonrada cokebýlýr.bunun sebebý korsan degýl promosyon ve test týr.bu test promosyon suresý cokta uzayabýlýr kýsalabýlýrde.saygýlarýmýzla supersatforum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu cihaz hakkýnda su an tam bilgi yok ama uydudan paylaþým yapýlýyor frebox cihaz var oda öyle ama ben bunlarýn yorumlarýný okudum herkes memnun.

Ayrýca sitemiz uydu alanýnda bir site oldugu için reklamlarda genelde uydu içerikli cýkabilir bu reklamlardan sponsorlarýmýz dýsýnda biz sorumlu degiliz. Su an 6 tane sponsor uydu elektornik reklamý var sorununuz olursa birebir yetkililerle temasý gecebiliriz ama google,gitti gidiyor ve benzeri reklamlarýndan cýkan içeriklerden sorumlu degiliz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    denemesý bedava dýyor reklamda eger problem olursa adamlar gerý alacaklar.
    suupersatta verýlen reklamlar kazancýmýzýn harýcýnde reklamlarýn duzeyli,dogru olarak secýlerek sýtemýzde yayýnlandýgýný unutmayalým.ayrýca dogýtal uydu dunyasýnda hýcbýr sýfre veya yazýlýmýn garantý suresý yoktur yapýlan ýslem 1 dak sonrada cokebýlýr.bunun sebebý korsan degýl promosyon ve test týr.bu test promosyon suresý cokta uzayabýlýr kýsalabýlýrde.saygýlarýmýzla supersatforum...
    aynen dediinize katýlýyorum benim kendi þahsi kanatýmca para tuzagý opus kart olayýna dönerse hiç þaþýrmam

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bazý yerlerini sallamasyon yapmýþlar þiþirmece

Ama Cihaz þu

Uyduda örnek redline data frekansý var.Böyle bir data frekansýndan uyduya firma tarafýndan ilgili paketin ke.yi yollanýyor.Cihazda dogal olarak açýlýyor.

Bunu yanlýþ hatýrlamýyorsam Baff Uydu alýcýsý vardý o yapýyordu.

Bu da piyasaya girmeye çalýþan bir marka gibi duruyo yanlýz burda dikkat etcek birþey var.Uyduyu keserlerse çöp olur alet

Saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pirler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen dediinize katýlýyorum benim kendi þahsi kanatýmca para tuzagý opus kart olayýna dönerse hiç þaþýrmam
    bu arada Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. .com 'a hos geldýnýz býzým sýtemýzden yapýlan reklamlardan,paylaþýlan konulardan,memnun kalacagýmýzdan suphemýz olmamakla uydu dunyasýnda en tepelerdeyýz bu alandada calýþmalarýmýzla býrlýkte cok iddialýyýz.

Sayfa 1/24 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri