anumuxs kanalýný izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamýný izliyoruz.biraz araþtýurýn dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalým.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
anumuxs kanalýný izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamýný izliyoruz.biraz araþtýurýn dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalým.
bu adam niye boþuna reklam yapýyor dream box server dan baþka yok bunlar hikaye server server diye diye dilimizde tüy bitti galiba yurt dýþýndan getirdiði cihazlarý stmak için böyle reklam yapýyorlar
bak arkadasým iki yýl önce baff bu cihazlarý cýkardý ondan görenek dýgýbox x5400 plus diye bir cihazdaha piyasaya cýktý bu cihazlar 33 eurodan link desteði alarak insanlar mct paketini vede absat paketini internetsiz buradan sabit bir anten vede hot bortteki kanallarý izliyordu ama þimdi paylasým cýkýnca bu cihazlar fos kaldý cýkýp hala daha yok efendim bu kadar kanal acýyor sadece amaclarý tüketiciye cihaz satmak neyapsýnlar cihazlar elde kaldý ben dm500s den baskasýný tanýmam
Dostum konun içinde herþeyden bahsedildi.
Zaten farkýndaysan benim mesajlarýmý ve konu içerisindeki mesajlarý cihaz hakkýnda bir sürü þeyden bahsettik
ayrýca ilk olarak korax çýkartmýþ ve baff ýn hala böyle cihazlarý var.
amaclarýnýn tüketiciye satýp kesmek oldugu benimde düþüncemdir.
fakat bunu daha usturupla dile getirsek iyi olur.
Zaten anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cihaz elinde kalýnca anlar....
9400 cý ile izlenen þifreli kanal söyleyebilirmisiniz. Ne xxl ler açýyor ne baþka biri? emu lar tamamen çöktü demek. en azýndan haftada veya ayda bir yazýlým veriliyordu. Yokmu bu derde deva olabilecek elektronikçi? ýnxtc Tv 10853x27500 'dan hotbýrt'de tarandýðýnda çýkmýyor, acaba baþka uyduyamu taþýndý. Anlayamadým. her zaman tarattýðýmda çýkýyordu.
sallamýþ kayserili vatandaþ.kim kime þifrelendirilmiþ biryayýný uydu üzerinden bedava izlettirir.abonelik usulü ile çalýþan ve bundan para kazanan þifreli kanallar enayi sanki uydu üzerinden bedava paylaþýma izin versinler.hiç kimse korsan olarak uyduya data gönderemez ve uydudan data alamaz.bu iþlerin bir sürü resmi prosedürleri var.ben de türksat 3A uydusuna yeryüzünden kimseye danýþmadan kafama göre data göndereyim dünya ile paylaþayým.internet üzerinden server yolu ile kart paylaþýlabilir.çnkü internetikontrol etmek çok zor.adam yasal kart almýþ.kart bilgilerini internetten server yolu ile paylaþýyor hem ücretsiz hem de ücretli ama uydu iþin içine girdiðinde korsan iþ yapmak mümkün deðil.kayserilin sattýðý cihazý üreten firma bu çözülen 140 kanal ile anlaþtý belli bir süreliðine parasýný da verdi ise adamlar paylaþýma açabilirler kanallarýný.yoksa hiçkimse uydu üzerinden kafasýna göre korsan iþ yapamaz.bu da süreli bir þeydir.süresi dolan skycrypt modüller gibi ömrü sona erer ve fta yayýn alan bir ihaza dönüþür cihaz.
ne cihazmýþ be adamlar yapmýþ![]()
![]()
![]()
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri