Alýntý pencilvania Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Öncelikle üstadlara selamlar ama ben bu cihazlarýn randýmanýný daha göremedim doðrudur çok kurdum sözde çözüyor demeyin uydudan güncelleme yok sonu muallak ama daha önce kendi uydusundanda güncelliyordu þimdi 33 te bakalým bekleyip görecez ben yinede int yi tercih ediyorum çoðu zaman seul uydu cihazý güzel bir cihaz sýkýntý bana göre cihazýn arýza durumunda yenisiyle deðiþtirlmesi firma alýmý durdurursa güvence ne olacak ayrýca fiyatý daha hesaplý söylenenden bulabilirseniz bekle gör herzaman iþe yaramýyor bazende beklememek gerekiyor nedenmi o süre iþinde sizde kimsenin seyredemediði yüzlerce kanalý izliyorsunuz bide iþin o tarafý var dimi. :45: Eðerki ismi belli olan gerçekten kullanmýþ olduðunuz cihazlar varsa bildirirseniz
tabiki sevinirim kendi adýma.hepinize paylaþýmlarýnýz için teþekkür ederim þimdiden
Ben cihaz hakkýnda iyi kötü alýn almayýn v.s gibi ifadeler de bulunmadým.

benim görüþüm piyasaya girmeye çalýþan tüm firmalarýn yaptýgý gibi bir tutum da bulunuyor.

Bilinmesi gereken birþey var ki hiç bir zaman bu iþlerin garantisi olamaz.Ben herzaman þöyle düþünmüþümdür.Örnek intel firmasý bir iþlemci çýkartýyor daha önceden cýkartýcaklarý iþlemci sayýsýný söylüyolar ama kimse çýkart o zaman iþlemciyi alalým demiyor desede birþey degiþmiyor.Teknoloji böyle birþey kullan at yada at ma kullan

saygýlar,sevgiler