Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
65 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: **** her derde deva!!! Bakın hangi derde nasıl çözüm oluyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rabbim yaşar alptekin gibi herkesin kalbindeki mührü kaldırıp doğru ve hak yoluna ulaştırır in şe allah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakikaten çok enteresan bir olay... Bunca dünyalık ve cazibeli bir hayatı tepip, Rabbin sesine kulak vermek herkesin harcı değil. Hemde bir sanatçı ve tanınmış biri olunca, daha da zor ve kararlı bir davranış. İnşaallah hemcinsleri örnek alır. İnsan bir başka duygulara kapılıyor böyle bir davranışa tanık olunca... Sanki gayri müslim birinin (ecnebi v.s) İslama rücuu gibi. Tabi yadırgayanlar, ayıplayanlar, hatta istihza edenler olacak tabiki. Bu çok normal. Asr-ı Saadette olmamışmıydı sanki.... Valla ne diyeyim? kelimeker cümleler anlamını yitiriyor bazı durumlarda. Ha şuda bir gerçek; Hacca veya Umreye gidipde hiç duygulanmadım, birşey hissetmedim diyen birine ancak insanlıktan nasipsiz biri diyebiliriz. Yaşar Efendininki biraz fazla kaçtıysa birilerinin zoruna gitmesin sakın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendisini tebrik ediyorum.dogru yolu bulmak cok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 RTGD`den 30 ünlüye "İz bırakanlar" ödülü!!! İşte o isimler!

RTGD Başkanı Metin Özkan, Ankara`da Gazeteciler Cemiyeti`nde düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye`de radyo ve televizyon yayıncılığında 30 yılda "İz Bırakan" gazeteci, programcı, sanatçı ve kurumları açıkladı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah bütün müminlerin haccını kabu etsin.Gidemeyenlere de gelecek yıllarda nasip eylesin diliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samimi bir tevbe kalpten gelen bir yarabbi ben pişmanım yakarması insanı 180 derece dönüşe götürür birde yanında olan rehberi sağlamsa. magazinsel görünüyor ama o aleme dönük bir ayna gibi. aslında tevbe eden herkes böyle olabilir demek istiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nereden izliyorsun ustacım? internetten deme sakın...
    Bende merak ettim sinemadan canlı yayın mı var nedir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen öyle internetten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Canlı yayında su şoku!!! Konuklar birden nasıl coştu? İşte o şok anlar!!! VİDEO

Canlı yayında iki konuk kıyasıya tartışıyor. TV spikeri olanları anlamaya çalışırken olanlar oluyor ve konuklar birbirine su fırlatıyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reyting için olabilir..

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri