REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Güncelleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Güncelleme

meraba arkadaşlar ben REDLİNE kullanıcısıyım Redline RL-100CSX bu makineden uydudan güncelleme ayarlarını yapıyorum fakat OK tuşunu basınca
    OTA Bilgisi aranıyor.... yazısı cıkıyor ve burada hiç birşey olmadan beklıyor.Bir türlü güncelleme yapmıyor.Cihazimdaki yazılımın versiyonu V3.03 tarih:01.07.2008şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hyilmaz2375 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meraba arkadaşlar ben REDLİNE kullanıcısıyım Redline RL-100CSX bu makineden uydudan güncelleme ayarlarını yapıyorum fakat OK tuşunu basınca
    OTA Bilgisi aranıyor.... yazısı cıkıyor ve burada hiç birşey olmadan beklıyor.Bir türlü güncelleme yapmıyor.Cihazimdaki yazılımın versiyonu V3.03 tarih:01.07.2008şimdiden teşekkürler
    En son yazılım 3.17.Sizin yazılımınız daha eski.Yeni güncelleme frekansı 12121 H 7200 dür.Bu frekansı ekleyin ve ana yazılımı indirin.Güncelleme frekansıda sabitlenecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hyilmaz2375 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihazın tp ekle bölümünden Yeni Güncelleme Frekansı 12121-H (Yatay) 7200 değerlerini girip daha sonra güncelleme yaptırın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teşekkürler

meraba arkadaşlar benim sorunumu cözen köroğlu ve xhardlove arkadaşlara huzurunuzda çok teşekkür ediyorum.Arkadaşlar inanın sorunları en hizli çözen site bu.İşte en büyük buna derler.Helal olsun sizlere,çalışmalarınızda başarılar.Tekrar ikinizede TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuçta ((SÜPER))SAT değerini bilelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efsane1990 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonuçta ((SÜPER))SAT değerini bilelim
    arkadas avrpadan guncelleme yokmu redline 10csx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı french Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadas avrpadan guncelleme yokmu redline 10csx
    yok malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meraba arkadaşlar "www.supersatforum.com" bir tanedir.sorunlara veya sorulara güzel anlaşılır doğru cevaplar veriliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri