REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dsmart yazılımı için yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dsmart yazılımı için yardım

arkadaşlar dsmart yeni yazılımı 2.09.002 ise benim çihazda neden 3.0.7.001 yazıyor dsmart uydudan güncelleme yapmıyormu yazılımı atmak için ne önerirsiniz :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konuya bakmanızı tavsiye ederim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konuya bakmanızı tavsiye ederim
    yazılımı elle monuel girdim yazılım 3.0.001 oldu acaba son yazılım olan 2.09.002 nasıl atmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı markalarda versiyon farklı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı markalarda versiyon farklı olabilir
    olabilir yanlız bu yazılımda olan özellikler gözükmüyor cihazda yazılım yüklümü deyil acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olabilir yanlız bu yazılımda olan özellikler gözükmüyor cihazda yazılım yüklümü deyil acaba
    ne gibi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne gibi?
    örneyin cihazda donma takılma düzelmesi gibi kanal gecişlerinin hılandırılması gibi yani buna benzer bikac ileştirmelerden bnahsediyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı cihazların yazılımları geriden geliyormuş diye bende biliyorum.

2.09.002 daha eski bir yazılımdır çünkü artarak gidiyordur.3.0.7.001 dan tekrar 2.09 a neden düşsün

Serkan ustanın verdigi konudaki talimata göre güncelleyin cihazınızı başka birşey yapmanıza gerek yok zaten yapamazsınızda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı cihazların yazılımları geriden geliyormuş diye bende biliyorum.

2.09.002 daha eski bir yazılımdır çünkü artarak gidiyordur.3.0.7.001 dan tekrar 2.09 a neden düşsün

Serkan ustanın verdigi konudaki talimata göre güncelleyin cihazınızı başka birşey yapmanıza gerek yok zaten yapamazsınızda
    nasıl güncellerim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl güncellerim acaba
    fotumda sabit konulara bak zaten eger makina zlemediğin zamanda stndby tutarsan eger yeni yazılı varsa yukler...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri