Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: dsmart yazýlýmý için yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dsmart yazýlýmý için yardým

arkadaþlar dsmart yeni yazýlýmý 2.09.002 ise benim çihazda neden 3.0.7.001 yazýyor dsmart uydudan güncelleme yapmýyormu yazýlýmý atmak için ne önerirsiniz :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. konuya bakmanýzý tavsiye ederim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. konuya bakmanýzý tavsiye ederim
    yazýlýmý elle monuel girdim yazýlým 3.0.001 oldu acaba son yazýlým olan 2.09.002 nasýl atmak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý markalarda versiyon farklý olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bazý markalarda versiyon farklý olabilir
    olabilir yanlýz bu yazýlýmda olan özellikler gözükmüyor cihazda yazýlým yüklümü deyil acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ali muþtu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olabilir yanlýz bu yazýlýmda olan özellikler gözükmüyor cihazda yazýlým yüklümü deyil acaba
    ne gibi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne gibi?
    örneyin cihazda donma takýlma düzelmesi gibi kanal geciþlerinin hýlandýrýlmasý gibi yani buna benzer bikac ileþtirmelerden bnahsediyorum

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý cihazlarýn yazýlýmlarý geriden geliyormuþ diye bende biliyorum.

2.09.002 daha eski bir yazýlýmdýr çünkü artarak gidiyordur.3.0.7.001 dan tekrar 2.09 a neden düþsün

Serkan ustanýn verdigi konudaki talimata göre güncelleyin cihazýnýzý baþka birþey yapmanýza gerek yok zaten yapamazsýnýzda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý badtempered Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bazý cihazlarýn yazýlýmlarý geriden geliyormuþ diye bende biliyorum.

2.09.002 daha eski bir yazýlýmdýr çünkü artarak gidiyordur.3.0.7.001 dan tekrar 2.09 a neden düþsün

Serkan ustanýn verdigi konudaki talimata göre güncelleyin cihazýnýzý baþka birþey yapmanýza gerek yok zaten yapamazsýnýzda
    nasýl güncellerim acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ali muþtu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl güncellerim acaba
    fotumda sabit konulara bak zaten eger makina zlemediðin zamanda stndby tutarsan eger yeni yazýlý varsa yukler...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri