REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sİmens-telefunken-profİlo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sİmens-telefunken-profİlo

multiler eski sistemde ok.
    hiçbi şey yapmanıza gerek yok.
    multi emu 59.71 ile ok
    :computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş 59.71 yükleyince multiler direkmi açıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok dostum Normal şekilde açıyor..! Auto roll bir yazılım kullanıyorsan sorun yok..! Diğerleri için keyleri güncelliceksin..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba kolay gelsin arkadaşlar
    ilçe emniyet müdürlüğü lokaline bir adet sıemens FR100G7 yandan çarklı aldık. Şuan 59.71 emu yazılımı yüklü tek çanak kullanıyoruz.(Türksat) benim merak ettiğim bu cihazda Viacces,Irdato,Seca,Nagra mevcut , Biss yok ama NBA TV yi çözüyor Bu Biss keylerini nereye yazacağız. Keyleri takip ettim NBA TV için gerekli Keyler (18 AA........)ile başlıyor ama cihazda bu keyler HCAS bölümünde yazılı değil Bize acil yardım....Disco.......'yu seyredeceğiz Hepsi bu...Şimdiden Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı general.64 Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba kolay gelsin arkadaşlar
    ilçe emniyet müdürlüğü lokaline bir adet sıemens FR100G7 yandan çarklı aldık. Şuan 59.71 emu yazılımı yüklü tek çanak kullanıyoruz.(Türksat) benim merak ettiğim bu cihazda Viacces,Irdato,Seca,Nagra mevcut , Biss yok ama NBA TV yi çözüyor Bu Biss keylerini nereye yazacağız. Keyleri takip ettim NBA TV için gerekli Keyler (18 AA........)ile başlıyor ama cihazda bu keyler HCAS bölümünde yazılı değil Bize acil yardım....Disco.......'yu seyredeceğiz Hepsi bu...Şimdiden Teşekkürler
    Bana göre yazılım yapan arkadaşlar nba tv yi hazır halde açılır yapmışlar.Yani bu nedemek oluyor nba tv yazılımda var keyleri görünmüyor.Yazılımın tekrar yapılması lazım başka çare yok gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi çalışmalar kosavalı
    teşekür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmetservis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ii sevinmişsin ama anlattıkları olay nisan ayına ait. umarım farkına varmışsındır dostum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri