REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: polsat lara ne oldu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart polsat lara ne oldu?

Ustalarım - abilerim...(isimlerini vermek istemiyorum ama başharfleri fxfenerli-ve kucer abi)
    Uzun zamandır next 2000 serileri için softcamlara bakıyorumda, polsatlar için bir gelişme yok...en son 04/12/2008 de softcam kopyalanmış oda polsatı açmıyor...Polsatlarda tps ler gibi gittimi? açılmayacakmı birdaha?
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalarım - abilerim...(isimlerini vermek istemiyorum ama başharfleri fxfenerli-ve kucer abi)
    Uzun zamandır next 2000 serileri için softcamlara bakıyorumda, polsatlar için bir gelişme yok...en son 04/12/2008 de softcam kopyalanmış oda polsatı açmıyor...Polsatlarda tps ler gibi gittimi? açılmayacakmı birdaha?
    selametle
    Arkadaşım POLSAT larda artık SİSTEM değiştirdiler uzun bir süre İZLENEMEZLER artık. Konumunuz İSTANBUL gözüküyor eğer yeriniz müsaitse ve kendinize aitse çevirin HOTBİRD çanağını 1*BATI Thor uydusuna BAKIN ***FİNİZE. Zaten EMU ile izlenebilen bir tek UYDU kaldı.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım POLSAT larda artık SİSTEM değiştirdiler uzun bir süre İZLENEMEZLER artık. Konumunuz İSTANBUL gözüküyor eğer yeriniz müsaitse ve kendinize aitse çevirin HOTBİRD çanağını 1*BATI Thor uydusuna BAKIN ***FİNİZE. Zaten EMU ile izlenebilen bir tek UYDU kaldı.:45:
    maalesef çanak apartmana ait...çeviremiyorum...
    buda gitti yani...
    peki ben evde naitonal geographic ve animal planet i izliyordum..(polsatlar varken..zannedersem çekoslavakya dili ile yayınlanıyordu...)
    hotbird den bu kanalları izleyebileceğim bir yöntem varmı? uyduda başka naitonal kanalları var ama açmıyor...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle sizin için üzüldüm. Fakat APARTMAN yönetimi ile bir konuşsanız çoğu cihaz EMU
    ile çözüyor. Tam 15 tane BELGESEL var. Hemde bunun 10 civarı İNGİLİZCE seçeneği ile izlenebiliyor.Ayrıca PRİVATE SPİCE ve gece 12 den sonra 1 tane daha yayın yapan ***** var. Ne diyebilirimki.... ve kötü haber HOTBİRD artık bir çöplük oldu ya YASAL KART alacaksınız yada bir SERVERE üye olup öyle izleyeceksiniz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumu biraz araştırsak iyi olur.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumu biraz araştırsak iyi olur.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bişey anlamadım hocam...nedir nagra 2 ve 3 ler?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nagra 3'e Geçiyorlar

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bişey anlamadım hocam...nedir nagra 2 ve 3 ler?
    selametle...
    Kardeş, Arkadaş Nagra şifreleme sistemi bölümüne baksaydın, orda Polsatların ne olduğunu görürdünüz demek istiyor. POLSAT'lar tek tek NAGRA 3'e geçiyorlar. Artık bu paketin izlenmesi birkaç yıl alabilir. Tıpkı HİSPASAT'ın susması gibi yani. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (13-12-2008 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş, Arkadaş Nagra şifreleme sistemi bölümüne baksaydın, orda Polsatların ne olduğunu görürdünüz demek istiyor. POLSAT'lar tek tek NAGRA 3'e geçiyorlar. Artık bu paketin izlenmesi birkaç yıl alabilir. Tıpkı HİSPASAT'ın susması gibi yani. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    zaten bır yıl olacak halen hıspa canagım oracıkta yatıyor.emmi acaba hıspa canagını oynatmadan hangı uydudan yayın alabılırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SİRİUS'a Çevirdim

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten bır yıl olacak halen hıspa canagım oracıkta yatıyor.emmi acaba hıspa canagını oynatmadan hangı uydudan yayın alabılırız.
    Sarıkanarya dostum, valla ben Sirius uydusuna çevirdim. Bu uydu balkan uydusu olduğu için göçmende değilim ama çok ilgimi çekiyor komşu ülkelerin tvleri. Onları izliyorum. Sanmıyorum çanağı oynatmadan izleyebileceğin bir uydu olsun. Eğer oynatmak istersen sende benim gibi LNB nin ucunun geldiği yere kaybolmayacak bir işaret koy. Sonra tekrar rahat bulabilesin diye. Mesela oraya derin bir çizik atabilirsin. Uydu haritasında da ona yakın izlenecek uydu göremediğim için bu uyduya çevirdim. Bu uydunun (Sirius'un) yanında çok uydu var. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygılar.
    teşekkür ederim beni ifade ettiginiz için

birkaç yıl alıp almıcagı belli degil bunu şu gün acıcak demek desteksiz sallamaktan ibaret olabilir.

Çünkü örnek verdigiz gibi hispadaki paket ne zamandır nagra 3 gecti hala public olcak diye bekleniyor.

Bence daha çok beklenicek

Ne diyelim yeni paketler public olursa iyi olur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri