REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: polsat lara ne oldu?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş, Arkadaş Nagra şifreleme sistemi bölümüne baksaydın, orda Polsatların ne olduğunu görürdünüz demek istiyor. POLSAT'lar tek tek NAGRA 3'e geçiyorlar. Artık bu paketin izlenmesi birkaç yıl alabilir. Tıpkı HİSPASAT'ın susması gibi yani. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    zaten bır yıl olacak halen hıspa canagım oracıkta yatıyor.emmi acaba hıspa canagını oynatmadan hangı uydudan yayın alabılırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart SİRİUS'a Çevirdim

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten bır yıl olacak halen hıspa canagım oracıkta yatıyor.emmi acaba hıspa canagını oynatmadan hangı uydudan yayın alabılırız.
    Sarıkanarya dostum, valla ben Sirius uydusuna çevirdim. Bu uydu balkan uydusu olduğu için göçmende değilim ama çok ilgimi çekiyor komşu ülkelerin tvleri. Onları izliyorum. Sanmıyorum çanağı oynatmadan izleyebileceğin bir uydu olsun. Eğer oynatmak istersen sende benim gibi LNB nin ucunun geldiği yere kaybolmayacak bir işaret koy. Sonra tekrar rahat bulabilesin diye. Mesela oraya derin bir çizik atabilirsin. Uydu haritasında da ona yakın izlenecek uydu göremediğim için bu uyduya çevirdim. Bu uydunun (Sirius'un) yanında çok uydu var. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri