REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Sizce ne yapmalıyım?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar geçenlerde oynanan FB-GS derbisi için kendime hakim olamadım uydu alıcısı+kurulum ilk ay tüm kanallar bedava kampanyasından yararlanarak 24 aylığına giriş paketine üye oldum ayrıca engelliyim bu yüzden ekospor paketini 34.40 ytl bağladılar liglere ara verdiğinde sizce ekospor paketini kapattırsam mı yoksa donsursam mı benim için avantajlı olur.Yoksa pazarlık yapmayımı denemeliyim fiyat konusunda,forumda yazılanları okudumda anlaşılan pazarlık yapmadan olmuyormuş İlginize şimdiden çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyat indiriminden yararlanmışsın bence devam et
    maç harici lig tvde güzel yayınlar var ayrıyeten spor max te süper avrupa maçları var zevkli oluyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiyat indiriminden yararlanmışsın bence devam et
    maç harici lig tvde güzel yayınlar var ayrıyeten spor max te süper avrupa maçları var zevkli oluyor
    selametle
    usta spormax bildigime göre ekospor paketinde bulunmuyo spor paketinde......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta spormax bildigime göre ekospor paketinde bulunmuyo spor paketinde......
    o kadarını bilmiyorum????
    bende süper paket var açılıyor ama mantık olarak spor paketleriinin içinde birşekilde yer alması lazım
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş zaten 24 aylık sözleşme imzalamış zaten 2sene izleyeceksin sözleşmen dolana kadar yanlız her halde dondura bilirsin ancak bildigim kadar iptal ettiremezsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri