Teşekkürler Zalim Goldmaster 11400 CIM cihazda TR DİSKO keyleri bu sekilde girince açıyor.Az önce test edildi.Birinci sıradaki keyi bu sekilde düzenleyin.ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Teşekkürler Zalim Goldmaster 11400 CIM cihazda TR DİSKO keyleri bu sekilde girince açıyor.Az önce test edildi.Birinci sıradaki keyi bu sekilde düzenleyin.ZaLiM Nickli Üyeden Alıntı

®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş bende GM 11400 cim var ama yazılımda belirtilen kanalların hepsi OK. O arkadaş mutlaka bir yerde, bir hata yapıyordur.
Saygılar.
zalim arkadaşı yukardaki şekli ile uyguladım discov okey birde 10 derecedeki uydudaki mgn kanalları icin bis keyleri giriyorum ama acmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılarZaLiM Nickli Üyeden Alıntı
Konu alembar10 tarafından (12-04-2006 Saat 15:25 ) değiştirilmiştir.
zalim arkadaşı yukardaki şekli ile uyguladım discov okey birde 10 derecedeki mgn kanalları icin keyleri giriyorum ama acmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılarZaLiM Nickli Üyeden Alıntı

elinize saglık ustalar

MGM kanalının keyini biss sayfasında birinci sıradaki keyi düzerleyerek gir açar.alembar10 Nickli Üyeden Alıntı
Biss *** sayfasında iki tane *** aynı anda çalışmaz.hangi kanalı izlemek istiyorsan o kanalın keyini girmek gerekiyor.

polsatlar gittimi yoksa bendemi sorun oluştu acaba

gitti dostumyasbukyy Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri