REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
72 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next Süper Plus'ta Uydudan Güncelleme Başlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Next Süper Plus'ta Uydudan Güncelleme Başlıyor

Arkadaşlar İzmir'den İstanbul'a fuara gittim Cumartesi Pazar oradaydım next yetkilileri ve doctor'la görüştüm.Önümüzdeki on gün içerisinde gelecek olan yazılımla next süper plus USB'li cihazlarda uydudan güncelleme olayı başlıyacak.Tamamen alt yapı hazırlanmış bir vaziyette dataların gönderileceği frekans temin edilmiş.Bende neden şimdiye kadar bunu yapmadıklarını sordum bazı riskleri olduğunu ve sağlam adım atmak istediklerini söylediler ve tüm riskleri ortadan kaldırdıklarını belirttiler.Ayrıca cihazlara takılacak olan bir aparatla cihaza bambaşka bir özellik daha geleceğini söylediler ve ben aparatı gördüm.Bu özellik size süpriz olsun.Sadece şunu söyleyeyim cihaz wireless gibi özellik kazanıyor.

Aparat böyle

Konu kucer06 tarafından (25-11-2008 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

guzel bir haber next com dan kart paylaşımı ve usb ile tabi birde 4 mb flaş ile şu an zaten piyasada 1 numara birde uydudan guncelleme ve cihaza ıp atanıp wrıles aparatı ile modeme bağlanma ve bu aparat ile başka bir next cihaza yayın aktarabilirse super olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    guzel bir haber next com dan kart paylaşımı ve usb ile tabi birde 4 mb flaş ile şu an zaten piyasada 1 numara birde uydudan guncelleme ve cihaza ıp atanıp wrıles aparatı ile modeme bağlanma ve bu aparat ile başka bir next cihaza yayın aktarabilirse super olur.
    Aynen öyle bir tek bir cihaza takılacak her türlü yasal kartla gerisini tahmin edin zor değil.Aslında pek açık etmemek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olursa çok güzel olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten süper bir haber nextçiler için helal olsun derim başka diyecek bişey yok ben şaşırdım bu konular gerçekleşirse felaket süper olur daha diyecek bişey yok yapan ustatlara helal olsun derim sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün alfa ilede konuştum bana bu seri için değil yeni seride ota olacağını söyledi
    ama inşallah sen haklı çıkarsın kucer yani 2000super serininede verilir OTA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel haber...uydudan güncelleme iyi olur...diğer meseleleri bilmiyorum...görünce anlarız...
    paylaşım için teşekkürler...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugün alfa ilede konuştum bana bu seri için değil yeni seride ota olacağını söyledi
    ama inşallah sen haklı çıkarsın kucer yani 2000super serininede verilir OTA...
    usb serilerinin hepsinde olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cok güzel bi haber hepimize hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm.şuan uydudan güncellemeyi gerçek anlamda uydudan yapan cihaz varmı ki?

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri