Şimdiye kadar forumdaki arkadaşlar redline adına iletileriyle estiler, yağdılar.Projeler ürettiler.Kimi uydudan paylaşım dedi.Kimi fuardan bahsetti.Fuarın akabinde her şeyin yeniden başlayacağını, uydudan paylaşımlı güncellemelerin yeniden hız verileceğini ifade etti.
En sonunda Redline nin kendisi konuştu.Forumda yapılan tartımalara hayret etti.Paylaşımın söz konusu olamıyacağını, piyasadaki mültiboxların kendileriyle ilgili olmadığını belirtti,.
Peki şimdi ne olacak?? Elimizdeki uydudan güncelleme vaadiyle aldığımız alıcıları napçez.Bu alıcıdan sadece yüzlerce dolar işaretlerini mi seyredeceğiz.
Elbette yasal olmayan bir işin garantisi olmaz.Ama vadedilen şeylerin asgari yerine getirilmesi, bu cihazı alanların k....iz yerine konulmaması gerekir.
Ben yine de umutluyum..Hiç bir kurum yasal olmayan bir işi yapacağım diye açıklama yapamaz.Kendini hukukun dışına çıkaramaz.Bunu biliyoruz. Redlinin bize, maçlarıyla, filim ve belgeselleriyle güzel bir uydu dünyası yaşatacağına inanıyoruz.
Forumdaki arkadaşların yapılan resmi açıklamayı heyecanlanmadan , serinkanlılıkla düşünmelerini,bazı sözlerin mecburen söylenmiş sözler olduğunu anlamalarını istiyorum.Başta ben öyle söylenmiş olmasını diliyorum. Karamsar olmayalım
Bekleyelim görelim. Redline neyleyecek.