Yahu adam gibi bir forum diyordum kendi kendime ama malesef sadece tek taraflı düşünmek gerekiyormuş renklilik yok renklilik sadece nick i renkli olan ların (yonetici) istekleri doğrultusunda aynı fikirde olunca sorun yok ama karşıt goruste oldunmu konu kılıtlenır mesaj silinir,arkadaşlar eğer tartışmazsak ülkemizin geleceği hakkında fikir sahibi olamayız artık çağa ayak uydurmak zorundayız yaklaşık bir hafta önce üye oldum ve yorum yaptığım konuların hemen hepsi kilitlendi son olarak hem kilit hem mesaj silindi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu hiçte doğru değil tartışmazsak tartışmayı bilmezsek bizi istemeyenlere malzeme vermiş oluyoruz ve buna katkıda bulunuyoruz bence bu forumun admin i şöyle bir elden geçirmesi lazım burasını herşey para değil amaç eğer sadece para kazanmaksa bizi uğraştırmayın ozaman kendimizi ifade edemeyeceksek buda zaten buna işaret ediyor!!! Şimdi ben yokum diyicem ama bu kaçmak olur elbette bir yerde aksayan bir şey varsa bunu düzeltmek ve mücadele etmek gereklidir, tabi sağ üst köşe bana gösterilmezse..
Yer imleri