Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sıerra Srv-5000

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sıerra Srv-5000

arkadaslar kafayı yemek uzereyım bucıhaz dı***lerı alıyor yatayları kesınlıkle

almıyor anlam veremıyorum nasıl bır cıhazdır bılmem

kanalların hepsını nasıl aldırta bılırız 12731 den taratıyorum sadece bır kanalı buluyor...neyapmam gerekıyor

sımdıden yardımlarıznız ıcın tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihanızın tunerden 13-18 volt çıkması gerekiyor ölçü aleti ile kontrol etmeniz gerekiyor voltajlar çıkıyorsa LNB. bozuk olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihanızın tunerden 13-18 volt çıkması gerekiyor ölçü aleti ile kontrol etmeniz gerekiyor voltajlar çıkıyorsa LNB. bozuk olabilir
    üstat 100 knal buluyor gerısı yok bırde merkezı sıstem ondan ola bılırmı acaba teseeekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistemden sorun olma ihtimali düşük ama yinede emin olmak için komşunuzun hattına bağlayıp yükleme yapmayı deneye bilirsiniz tabi komşunuzda sorunsuz izloyorsa

önceki mesajımdada yazdığım gibi rcv'ın lnb çıkış voltajlarının kontrol edilmesi gerek 18v çıkmıyorsa rcv'da arıza vardır

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

50 ytl bir cihaz kesinlikle aşagılamak için söylemiyorum.

Sorun çıkarması normal

eger lnb cıkışı baska cıhaza gırmeden gelıyorsa (loop baglantı) yargıc hocamın dedigi gibi komsuda deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaç yıldır uydular üzeride amatör çalışmam var böle bir sorun daha yaşamadım ....Atv nin Türksat 3A Frekansı olan 11625 H 6666 yı giriyorum zerre sinyal ve kalite yok çok ilginç fikri olan varmı.....?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazlar doğuştan sakat.ben dükkandan içeri sokmuyorum.para verip alanda kabahat.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum aynı sorundan bana da getirdiler anten ayarlarının içinde h/v ayrımı var onu ya h yapıyorlar yada v yapıyor müşteriler onu her ikisi olacak şekilde ayarla düzeliyor benim başıma geldi 13/18 de yazabilir sen anten ayarlarına gir bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cıhazın parametresiz arama özelliği var. Feed yayınları bulan bir cıhazın yatayları bulmaması mümkün değil Benim aynı olay SEG d egelmişti çıkış yükselticilerden biri arızalanmış değiştirdiler. Ancak o arıza belirli metre altıydı H-V değildi uydu ayarlarına bak ATV de LNB az sağa eğimli .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LeOnaSHeRMie Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum aynı sorundan bana da getirdiler anten ayarlarının içinde h/v ayrımı var onu ya h yapıyorlar yada v yapıyor müşteriler onu her ikisi olacak şekilde ayarla düzeliyor benim başıma geldi 13/18 de yazabilir sen anten ayarlarına gir bak
    bu chazın anten ayarı yok uydu ayarinda 13.18v yazıyor varsada nasıl gırılıyor anten ayarına.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri