nee aydın dogan mı budamı onun malı !!!!
nee aydın dogan mı budamı onun malı !!!!
merhaba arkadaşlar
başından beri ttnet asl abonesiydim.bıktım tt netin fiat politikasından.aynı teeddütler bende yaşadım.acaba nasıl olur..sıkıntı olurmu? vs diye
yaw dedim nasılsa aynı kablodan geliyor. ne olacak..ve 4 ay önce ttneti kapattım.ve geçtim smile 4 gb sınırsız a..
ve arkadaşlar 4 aydır memnunum.hiç bir sıkıntım olmadı.
yaptığım hesaplamada ortalam 66 liraya geliyordu.
yapılan indirimlerde aynen yansıyor smileyede
el hasılı daha hesaplı bence.
ttnete fazla para vermeye gerek yok.
tereddütü olanlar için yazdım
he bide işin diğer boyutu var
smile ttnetten alıyor bize ttnetten ucuza satıyor bu nasıl işse
saygılar
selam arkadaslar guzel turkiyemizde yasiyoruz ama herseyide pahalica oduyoruz yurtdisinda yaklasik ayni paraya yani 30 tl ye sinirsiz internet kullaniyorsun onlar para kazaniyorlarda neden turkiye olarak sinir koyuyorlar 4gb lik internete biz turkiye olarak everestin tepesinde ucuyoruz yukseklerde BIRAKIN MILLET ISTEDIGI GIBI INTERNETTE DOLASSIN DEMIYORLAR parayi veren dudugu calar diyorlar yazik bu ulkenin insanlarina bizlere..
not.yanlis bisiy ifade ettiysem affola ...salicakla MEMATI64..
ttnetten alıp bize veriyor demişsiniz....
aynen öle ben bunu şuna yorumluyorum.şimdi Kıbrıs ta şeker çok ama çok ucuz nereden gidiyor.Türkiye den ama Türkiye de pahalı ...
15 aralık 2008 den beri smile adsl limitsiz kullanıyorum şuana kadar hiçbir problem yaşamadım ayda 26,82 tl ödüyorum 8 ay oldu 160 tl tasarrufum var altyapı telekom olduğu için ttnet ne ise smile de o bağlantıda fark yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri