REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Tt Net Tarife Değişikliği Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Tt Net Tarife Değişikliği Yardım

Dün tt net müşteri hizmetlerini arayıp 4 gb sınırlı tarifeden 1024 sınırsız tarifeye geçiş yaptım. Müşteri hizmetleri bana modemin fişini söküp yeniden takın tarifeniz 24 saat içerisinde değişecektir denildi.Bende dedikleri gibi yaptım.Şimdi sormak istediğim taride nisan ayı başından itibaren mi geçerli olacak ?Tarife değişikliği ile birlikte ek tarife değişikliği ücreti alınacak mı ?Nasıl bir ücret uygulaması yapılacak tam olarak anlayamadım.Saygılar
    Konu şirket tarafından (26-03-2009 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ucret alınmaz basvuruyu yaptıktab sonrakı gun sınırsız tarıfeye gecıs yapmısınızdır o tarıhe kadar olan ucretlendirilip tek faturada gelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarife değişikliği ücreti yok...
    gacvokemin dediği gibi...
    şayet eski abone isen telekom a bavuruda bulun...eski abonelere %12 indirim yapıyorlar...form doldurup veriyorsun... o kadar...benim sınırsız... 40 ytl ödüyorum
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

40 mı yoksa 45 mi osmann

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tarife değişikliği ücreti yok...
    gacvokemin dediği gibi...
    şayet eski abone isen telekom a bavuruda bulun...eski abonelere %12 indirim yapıyorlar...form doldurup veriyorsun... o kadar...benim sınırsız... 40 ytl ödüyorum
    selametle...
    2007 mart ayında üye olmuştum benim için geçerli olur mu ?Bide bu formda 24 aylık sözleşme yenileme gibi bir yükümlülük var mı acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40 mı yoksa 45 mi osmann
    Eski abonelere yapılan %12 lik indirimle 43 küsür ödüyordum...şimdi birde ötv indirimi oldu...bununla beraber 40 tl...
    Bu ay 40 tl lik fatura geldi bana...son ödeme tarihi 30/03/2009 bu gün ödedim...

Alıntı şirket Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2007 mart ayında üye olmuştum benim için geçerli olur mu ?Bide bu formda 24 aylık sözleşme yenileme gibi bir yükümlülük var mı acaba ?
    Adam bana bişeyler anlattı forumu dolduruken...tam olarak aklımda değil...1 senemi dedi 2 senemi hatırlayamıyorum...ama şunu söylemişti, şayet 3-4 ay sonra aboneliğini iptal ettirirsen indirim yapılan tutarların toplamı fatura edilir diye...ben kısa zaman içinde iptal ettirmeyeceğim için pek dinlemedim bile...
    en iyisi bir sor...sonrada bizimle paylaş bilelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet kullanıcısıyım 2 günden beri hangi film sitesine gireyim film linglerini açmıyor sebebini bilen warsa açıklayabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

smileadsle geçiş yaptım.
    8mbse kadar sınırsız 25gb sonrası 1 mbite düşen tarifeyi 49 tlden aldım.
    yanındada 1 senelik dsmart + smart paket + 6 ay sinema paketlerini hediye olarak aldım
    yanındada dsmart web tv aldım.
    12 ay taahut verdim..
    Herkese öneririm.....

hee birde hız değişikliği denen olayı dsmartta anlık oluyor. Müşteri hizmetlerinişuan arasam desemki 1 mbite düşür, düşürür, 6ya çıakr çıakrır. hepsi anlık. fiş çek reset at göbek at gibi şeyler söylemeden yapıyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri