REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Forum hakkında

Arkadaş zaten forumu kullanmayı bilen ne kadar insan varki bide reklam dolduruyorsunuz içinden çıkamıyoruz, Tamam anlıyorum sizi reklam olmazsa forum yaşamaz ama bizim insanımız boyle gozunun ıcınede soksanız reklamlara tıklamaz bunu goze alıp forum acmaklazım bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece rüyamda bile reklam görüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence reklam iyi oluyor.bazen insanın bir cihaz hakkında fiyat bilgisi alası geliyor.ayrıca reklamsız çok sade olur.fena mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reklam seninde dediğin gibi forumların olmazsa olmazı..onun için çok fazla yapacak bir şey yok..Bu kadar bilginin olduğu bir ortamda REKLAM olur olmalıda ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darısı yeni gelen reklamlarımızın başına gelsin vatana milete hayırlı olsun reklamsız olmaz reklamsızda yaşanmazmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaş zaten forumu kullanmayı bilen ne kadar insan varki bide reklam dolduruyorsunuz içinden çıkamıyoruz, Tamam anlıyorum sizi reklam olmazsa forum yaşamaz ama bizim insanımız boyle gozunun ıcınede soksanız reklamlara tıklamaz bunu goze alıp forum acmaklazım bence...
    Reklam normal forumların uyguladıkları reklam.Girişi cok olan sitelerin reklam alması normaldir.Reklam almazsak forumun giderlerini karşılamamız zor
    Bu sitenin sahibi benim her ay siteye belirli ücret ödeniyor bu ücret siteye girişler artıkca cogalıyor yok isim hakkı yok vbulletin lisans hakkı yok kdv si yok benim adsl masrafım telekomun aldıgı sabit ücretler ip parası vs işin içinden cıkılmaz hale geliyor reklam almasak site acılmaz ve ayrıca reklama tıklan diyede bir uygulamamız yok ve teşfikte etmiyoruz.

Reklamsız forum yok yada ben göremedim
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Reklam normal forumların uyguladıkları reklam.Girişi cok olan sitelerin reklam alması normaldir.Reklam almazsak forumun giderlerini karşılamamız zor
    Bu sitenin sahibi benim her ay siteye belirli ücret ödeniyor bu ücret siteye girişler artıkca cogalıyor yok isim hakkı yok vbulletin lisans hakkı yok kdv si yok benim adsl masrafım telekomun aldıgı sabit ücretler ip parası vs işin içinden cıkılmaz hale geliyor reklam almasak site acılmaz ve ayrıca reklama tıklan diyede bir uygulamamız yok ve teşfikte etmiyoruz.

Reklamsız forum yok yada ben göremedim

İşte demek istenilen herşeyi SİTE sahibi çok güzel açıkladı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

REKLAM olmadan olmaz,film aralarında bile en az 10 dk
    reklam veriliyor ki bunları bir çoğumuz izliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesaj 1 gol 1
    nasıl mılley k.e.y dıye her tarafa gozunun ıcıyle bakıyosa reklama bakan larda var.reklam olmadan marka kalıtesı olmaz ekmek parası olmaz:
    ah!bugun reklamımı yapacak 50000 euroyu bulsam kral tvde klıbım cıkardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Unutmadan Reklamlarda virüs yokturbazıları mail atıyor virus varmı diye biz normal guvenilir sitelerle calısıyoruz.Sabit reklamların yanında google-mynet-gitti gidiyor-hepsiburada ve reklam store gibi o yüzden sitedeki reklamlarda virüs yoktur.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri