Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: AntiVir 2008'in en iyi antivirüsü seçildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AntiVir 2008'in en iyi antivirüsü seçildi

Avira AntiVir , AV-Comparatives'in testlerine göre en iyi performans veren antivirüs seçildi.
    Avusturya'daki AV-Comparatives uluslararası test merkezinde yapılan testlerde Avira AntiVir ''Yılın en iyi anti virüs programı'' seçildi.
    Merkezde yapılan testlerde anti virüs programları ortalama tespit oranını geçerek kendilerini ispatlamak durumundalar. Testler sırasında antivirüs çözümlerinin hemen hemen hiç yanlış alarm verilmemesi ve taramanın da bilgisayarların performansını etkilememesi gerekiyor. Çalışmama, sistemi durdurma ve diğer yazılım hataları da AV-Comparatives'in nakavt kriterleri arasında sayılıyor ve programlar hemen eleniyor. Tüm bu testleri iyi bir puanla tamamlayan Avira AntiVir ''2008'in en iyi ürünü'' ödülünü aldı.
    AV-Comparatives'in başkan yardımcısı Peter Stelzhammer yapılan testler ve Avira hakkında yaptığı açıklamada " Avira tüm global antivirüs programları içinde, yıl boyunca tüm testtlerde en iyi tespit oranını göstermiştir. Ayrıca çok iyi proaktif tespit performansı ve talebe bağlı tarama hızında da çok iyi puanlar almıştır. Avira ayrıca yanlış alarm sayısını da düşürmeyi başarmıştır." dedi.

kaynak:veteknoloji.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrik ederim bende kulanmıştım devamı gelir umarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şaşırdım doğrusu.nod32 kaspersky norton varken antivir almış......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şaşırdım nod32 kazancagına antivir kazanmış o program bana hiç güvenilir gelmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende şaşırdım nod32 kazancagına antivir kazanmış o program bana hiç güvenilir gelmiyo
    örnek:youtubeye girmek için dns değilde program yutube jacker kulan ve avira antivir testi yap birde nod 32 ile sonucu yaz usta...kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben hepsini kullandım ve bence de antivir, gerçekten mükemmel, güncelleme ve koruma harika. Yaklaşık 2 senedir de kullanıyorum. Tavsiye ederim, hem de ücretsiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw burdaki ankette eset kazanıyo ama antiviri seçiyolar çözemedim ne iştir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri