REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: tek uydu iki tv

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 tek uydu iki tv

arkadaşlar tek çanak ve tek receverle iki tv iyi ayrı ayrı kanal izlemek şartıyla çalıştırabilirmiyim bana böyle bir model önerebilirmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar tek çanak ve tek receverle iki tv iyi ayrı ayrı kanal izlemek şartıyla çalıştırabilirmiyim bana böyle bir model önerebilirmisiniz?
    malesef izleyemezsin.imzandaki uydu markasına bakarak söyledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ccanak28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

BİR RECEİVERLE 2 AYRI TV DE 2 FARKLI KANAL İZLEYE BİLME (ÇİFT ÇIKIŞLI LNB İLE)

GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ

HDMIYOK 2D GRAFİK HIZLANDIRICIVAR DESTEKLEDİĞİ FORMATLARMPEG-2 (PAL 720X576 - NTSC 720X480)

SES ÖZELLİKLERİ

DOLBY DİJİTAL DECODERYOK S-PDF DİJİTAL SES DESTEĞİVAR

GENEL ÖZELLİKLER

MODÜL GİRİŞİÇİFTMODÜL GİRİŞLİ, SMART KART OKUYUCULU HAFIZA 3000 KANAL HAFIZA STB GÜVENLİK DESTEĞİYOK MODEMYOK YAZILIM GÜNCELLEMEPC, STB TO STB GİRİŞ - ÇIKIŞ ÜNİTELERİRCA, TV SCART, VCR SCART, RF ÇIKIŞ, RS232 BAĞLANTISI ÇOKLU DİL DESTEĞİVAR EKRAN16/9 4:3 EBEVEYN KONTROLÜVAR AÇIKLAMA

TELETXT ÖZELLİĞİ, DİSEQC MOTOR VE USALS,UYKU MODU VE OTOMATİK AÇILMA ZAMANLAYICISI, PROGRAM RECALL

Kurulumu Hakkında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'teki 15.Mesajdan Bilgi Edine Bilir Siniz
    Konu yargıç_1 tarafından (18-12-2008 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumları gezerken goldmaster in böyle bir modelini görmüştüm fiyatı oldukça pahalı idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumları gezerken goldmaster in böyle bir modelini görmüştüm fiyatı oldukça pahalı idi
    Arkadaşım bir adres verirken uyelik isteyen forum adresi verme uyarı alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bir adres verirken uyelik isteyen forum adresi verme uyarı alırsın
    uyarı için teşekürler dikkate alırım

7. 18-12-2008, 01:37

8. 18-12-2008, 01:53

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

goldmaster 80900
    üyelik isteyen link vermek yasak cihaz hakkında bilgileri varsa resimleri ekleye bilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 9050mrcı tavsıye edrım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri