11400 cihazım teknoloji tv gibi 20 kadar kanalı göstermiyor ama aynı anten ucunu anten veya diseqle oynamadan sunny cihazımı takıyorum problem yok hepsi gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim:gift:
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

11400 cihazım teknoloji tv gibi 20 kadar kanalı göstermiyor ama aynı anten ucunu anten veya diseqle oynamadan sunny cihazımı takıyorum problem yok hepsi gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim:gift:

Cihazına hazır kanal listesi at.Aç mıyor dedigin kanalların kanal listelerinede hazır kanal listesine ekle.Makinana bu şeklide yükle.yasbukyy Nickli Üyeden Alıntı

denerim usta

Arkadaşım bende de aynı alıcı (11400 cim) var. Tüm kanalları alıyorum. Bazı kanalları çekmediğinde ise frekanslarınıiki-üç sayı yüksek yazdığımda çekiyor. Bu kanallar genellikle hazır kanal listesindeki ilk 10968'i 10971 yazıyorum. 11135'i 11138 diye yazdığımda çekiyor. Birde böyle dene bakalım. Bu sıra Kıbrıs TVsinden TRT Türke kadar olan sıradaki kanalları böyle alabilirsin.
Saygılar.

deneyeyim bakalım insallah olur bunun yüzünden sunny9040 vardı onu kullanıyordum

ben foruma kanal listesi ekledim ama şöyle bvir olay var bazı cihazlarda özellikel bu seride 2-3 sayı fark oynamanız lazım okey az sonra gm 11400 hazır kanal yeni listeyi ekleyecem

bekliyorum usta kanal listesini gönderirsen bende çekmeyenlerde 2-3 sayı ilerletirim

okey usta 3 sayı ilerletince kanalları gösteriyor teşekkürler

usta bendede ona benzer sorun var.benim makine 9400cı var benim cihazda 3 sayı yukarı yazdığımdada düzelmiyo bu her kanalda yapmiyo.yardımınızı bekliyorum bi çözümnü bulursanız çok sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum.acaba yazılımdanmı ondan şüpeleniyorum

Başka bir cihazda denedinizmi? eger diger cihazdada sorun varsa o zaman kesin LNB dendiresad53 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri