Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: En çok Gökçek konuştu, en çok Gökçek terledi!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dinlemedim....yorumları okudum...
    memleketimizde şöyle bir durum var;
    millet yemeyene oy vermemezlik etmiyor...ama yapmayana oy vermiyor...
    hem yiyip hem yaparsa bişeyler, oyu alır...yoksa sürekli ye ve bişey yapma, oyu bulamazsın...
    sanki toptaş yemiyormu? diğer belediyeler?
    metrobüste rekor kırdı herifler...70 küsür günde bitirdiler (z.kuyu-c.bağ arasını) ama inşaatından arabalarına kadar tüm ihalelerine fesat karışmış...metrobüsteki yolcular dedikodularını yapıyordu geçengün... araçları 1,5 trilyona almışlar...2 ay sonradan gelenleride 850 milyara vs.)
    ama adamlar yaptımı? evet yaptı...yiye yiye yaptılar...yaptıkları görevleri idi...yedikleri haram zıkkım olsun...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar hiçbiriniz ankarada oturmuyor ankara ile ilgili yorum yapıyor olmuyor i. melih gökçek ankarayı dünya başkenti yaptı gelinde görün gerisi boş şeyler aday yaparlarsa yinede alır bu böyle bilene
    ankarada oturan bir kişi olarak sayıyorum ,evden işe giderken 1 saatim yollarda rezil olmakla geciyor trafik allak bullak orta dogu teknik üniversitesinde trafik bir tıkanıyor ana baba gunu aksam desen aynı hal,ulaşımda resmen koyun surusu muamelesi görüyoruz arabalara tıka basa dolduruluyoruz ,sayın gokcek 20 senedir ankarada başkan ne yaptı alt ust gecitler vs vs daha metroyu bitiremedei 20 senede içratları bunlarla ibaret ,başka icratları ankarada sirk gosterileri yaptırmak ,vs vs millet cocuk ya cocuk muamelesi yapmak şimdi sıralayacam bana demagoji yapıyorsun diyecekler,ben memnun değilim bu adamdan türkiyenin başkentini böyle bir adam yonetmemeli insaşllah başbakanda bu dogruları gorecektir vede ankarayı İ.Melih Gökcekten kurtaracaktır bunu yaparsa baya artı puan kazanır diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet çok güzel yazıyörsunuz bu millet buna laik sömüreceksin iyeceksin hatta bir poşet makarna ve bir çuval kömürle köleye dönüştüreceksin. Burada arkadaşın biri demiş iddaların kanıtlayamadı Kılıçdaroğlu lafı yedı herhalde bu arkadaş izlememiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Göz Göre göre enayi yerine koyulduğumuz ortada.
    seçimlerede az kaldı. Bütün oylar gökçeğe..
    Hatta ne kadar Gökçek varsa hepsine oy verelim.
    Gökçek Vedersona bile oy verelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar ben izledim bence ugur dündar taraflı davrandı kemal kılıçdaroglu şov yapma peşinde melih gökçek in sorusuna hale yanıt vermedi admı resmen yolsuzlulkla suçluyor ıspatlayamadı herkese kolay gelsin biz ekmegimizin peşine düşelim bence bunlar bizi aşar SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyede yasalar deyişmedigi sürece bu olaylar devamlı olacaktır yiyen yiyene bana sadece maaşımı yedim diyen bir kişi göstersenize
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bosuna dememişler vur sıtmada dostun olamdiye gökçek vurdukca millet koyun gibi sürülmeye devam ediyor.elbet bir gün gercegi görecek güzel halkım. inşallah cok gec kalmaz. saygılarımla ankara sakini

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resimdeki ortadaki herif içlerinde en suclu adam

Melih gökcek denilen adamın sesini kapattırması gerekiyordu.

O sorumlu gazetecilik anlayışı böyle olmaması gerekiyor.

Eger böyleyse yandık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun gökçek e ikisininde ağzının payını verdi chp li soruların yanıtını veremeyince dündar proğramı bitirmeye karar verdi afferin gökçek helal sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gukan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    helal olsun gökçek e ikisininde ağzının payını verdi chp li soruların yanıtını veremeyince dündar proğramı bitirmeye karar verdi afferin gökçek helal sana
    Konuşmasını ve dinlemesini bilmeyen ve sürekli papağan gibi aynı şeyleri söyleyen birinin karşısında susmaktan başka ne yapılabilir ki?
    Terleyen kimdi, terlemek neye işarettir?
    Ayrıca çok konuşmak önemli değil, ne konuştuğu önemlidir. Gökçek boş boş saçmaladı durdu.
    Köşeye sıkışınca çığırtkanlık yaptı ve proğramın sonlanmasını sağladı.
    Ankaralı ne olduğunu gördü ve anladı.
    Seçim günü geldiğinde hak ettiği cevabı bulacaktır

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri