REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: En çok Gökçek konuştu, en çok Gökçek terledi!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

melih gökçek belgeleri gösterdi ve dediki kılıçtaroğluna bana belgeni göster ben şerefsizim gösteremessen sen şerefsiszin dedi peki kılıçtar oğlu ne yaptı tabiki belge yok kulaktan dolma yalan iftiralarla hep konuyu saptırdı yani şerefsizliğini kabul etmiş oldu bu arada programı sunan uğur dündarın bir tek chp rozeti eksikti milletin gözünün içine baka baka tarafsız yansız adil sunuyorum diyor yazık uğur bey yazık bu halkın gözünde saygın bir yerin vardı onuda aynı chp l,ler gibi kaybettin çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bolaman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana okuduğun gaztenin kimin olduğunu söyle sana kim olduğunu sölim
    melih gökçek iftiralaa belgelerle yanıtını verdi peki iftira atan şahıs ne yaptı belge yok ama getiririm bende şimdi diyorimki baykal ergenokoncudur ama belge yok
    o zaman ergenokoncumu oluyor gökçeğin tek bir hatası vardı oda doğanın kalemşörlüğününü yapan uğur dündarın programına katılmasaydı
    bunlara inat akp ye oy verecem bir mhp li olarak:45:
    Bana bak kardeşim yaptığın yoruma dikkat et olayı kişiselleştirme.Senin hangi partiyi tuttuğun beni forumu ilgilendirmiyor.İster mhp'ye oy ver ister başka bir partiye.Burada herkes kendi gördüğünü ve yorumunu söylüyor varsa bu konuya bir yorumun kendince yaparsın.Çok merak ediyorsan açar bakarsın hangi gazetelerin yaptıkları anketlerin neyi gösterdiğine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar CHP değil bu adamla 5 parti birleştide başedemedi.M.Gökçek ankarayı ankara yaptı.Ama ankaranın nerede olduğunu bilmeyenler mesaj yazıyor.Karayalçın ankarada piknik alanı yok ben eskişehire gidiyorum demiş gelsinde ben ona GÖKSUDA mangal yakayım.Karayalçın zamanında kahvehanelerde bankamatik memurlerı vardı binlerce sadece maaş günü bankamatiğe gidip belediyenin adresini bilmeyen doluydu.Ha uğur dündar da yakında aday olur CHP den milletvekili olarak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankaranın konusu! Ankara gerekli seçimini zamanı gelince yapar.Burada karşılıklı atışarak zaten sonuç elde edilmez.Konu açıldığından beri takip ediyorum sonuç yine ayını siyaset.

Görmeyenler vede tekrar hatırlamak isteyenler için açıklama Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Forum kuralları gereği Konu kapatılmıştır....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri