REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ss2 yardım sadece tek uyduda sinyal var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha ss2 yardım sadece tek uyduda sinyal var

arkadaşlar 2 yıldır ss2 kullanıyorum önceleri sorun yoktu türksat, hotbird, astra, uetelsat ve sirius dan sinyal alıyordu. fakat şimdi sadece tek uydudan sinyal alıyor ss2 ilk açtığımda hangi uydu kanalına açarsam o uydudan sinyal alıyorum farklı uydudan bir kanal seçtiğimde sinyal alamıyorum. sinyal alabilmem için tekrar ss2 yi kapatım açmam lazım.
    arkadaşlar ne yaptımsa bu sorunu çözemedim. yardımcı olan olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
    Konu korkmaz tarafından (18-12-2008 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Bu Konu Hakkında Fikri Olan, Yol Gösteren Yok Mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi tv programı kurulu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

altdvb kurulu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

altdvb 4.4 kurulu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istersen programı kaldır tekrar kur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam programı kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı. yerine DVBViewer kurdum problem yine aynı. kanal değiştirdin mi sinyal gidiyor. sinyal alabilmek için programı kapatıp tekrar açmak gerekiyor. bir türlü bu sorunu çözemedim acaba ss2 tuner den kaynaklanabilir mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam programı kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı. yerine DVBViewer kurdum problem yine aynı. kanal değiştirdin mi sinyal gidiyor. sinyal alabilmek için programı kapatıp tekrar açmak gerekiyor. bir türlü bu sorunu çözemedim acaba ss2 tuner den kaynaklanabilir mi
    arkadaşım malum kış geldi sende dahil bütün uydu kullanıcılarına diesecq lerini kontrol etmelerini veya ettirmelerini tavsiye ederim. kolsy gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 2 yıldır ss2 kullanıyorum önceleri sorun yoktu türksat, hotbird, astra, uetelsat ve sirius dan sinyal alıyordu. fakat şimdi sadece tek uydudan sinyal alıyor ss2 ilk açtığımda hangi uydu kanalına açarsam o uydudan sinyal alıyorum farklı uydudan bir kanal seçtiğimde sinyal alamıyorum. sinyal alabilmem için tekrar ss2 yi kapatım açmam lazım.
    arkadaşlar ne yaptımsa bu sorunu çözemedim. yardımcı olan olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
    Arkadaşım kullandığın programda diseqc ayarlarını kontrol et eğer orada herşey yolunda ise kablolarda kopukluk yada kısa devre olma ihtimali olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevap yazan herkese teşekkürler.
    fakat sorunu çözemedim.
    ss2 yi değiştirmekten başka çare kalmadı. çünkü sorun tuner den kaynaklanıyor olma ihtimali yüksek.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri