REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: ss2 yardım sadece tek uyduda sinyal var

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevap yazan herkese teşekkürler.
    fakat sorunu çözemedim.
    ss2 yi değiştirmekten başka çare kalmadı. çünkü sorun tuner den kaynaklanıyor olma ihtimali yüksek.

Progdvb bi dene istersen ben kullanıyorum herhangi bi sorun yok. yada kullandığın programın üst versiyonu varsa onu kurup dene ondan sonra değiştirmeyi düşün..
    Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cevap yazan herkese teşekkürler.
    fakat sorunu çözemedim.
    ss2 yi değiştirmekten başka çare kalmadı. çünkü sorun tuner den kaynaklanıyor olma ihtimali yüksek.
    Arkadaşım selam

hemen yenisini alma yoluna gitmeyin bilen arkadaşlar varmı bilemiyorum ama ankarada vardı sanırım bunu tamir eden bi yer..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben Denizlide oturuyorum. ss2 tamirinden anlayan bildiğiniz bir yer var mı? sorun anladığım kadarıyla yazılımda veya tv programında değil mekanik bir sorun olduğunu düşünüyorum. uydu sistemleriyle uğraşan bir iki arkadaşla görüştüm fakat hiçbiri ss2 yi bilgisayara kurmasına dahi bilmiyor. ss2 yi söktüm taktım yeniden program yükledim yine sorun aynen devam ediyor
    yokmu memlekette bu sorunu çözecek bir arkadaş!!!.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diseqc değiş başka bi tane kullan farklı bi slota tak bakalım öyle dene bide

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri