kardeş öncelikle burası bir tartışma formu herkes uslup ve saygı çerçevesi dahilinde fikirlerini yazacak bu formdaki kişiler senin düşündüğün gibi sana küfür edecek kadar da basit ve saygısız değil önce kelimelerine biraz dikkat hiç bir site yöneticimizde saygı çerçevesinde yazılan bir yazı için seni siteden atacak kadar bilgisiz ve cahil değiller bu da etti iki bu formdaki insanlar kasapta değiller asıp kesmezler şu yazdığın yazı ile bile bizim değil senin ne kadar ön yargılı olduğun anlaşılıyor bu da eder üç orada olmaya gerek varmı demişsin orada değilsende belgelerin varsa belgelerini sunacaksın bak konu başında bir resim var al sana bir belge tabiki için ve vicdanın sızlamıyorsa senin ve benim dedem ile aralarında küçük bir fark var o da ne biliyormusun senin deden sana ermenilerin ki doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum nasıl katledildiklerini kayalardan atıldıklarını anlatmış benim dedemde kurtuluş savaşında cephede su bulamadıklarını ve öküzlerin çamurda bastığı çukurlarda biriken çamurlu suyu içtikleriydi eğer senin demokrasi anlayışın bu toprağı vatanı bayrağı ve şanlı atalarını üç beş tane kendini bilmez çapulcuya kötületmekse sana demokrasi yolunda başarılar dileriz ama şunu asla unutma söz konusu vatansa gerisi teferruhattır eğer demokratik olmak vatanı milleti bayrağı satmaksa bizler demokratik değiliz aynı şekilde demokratik olmak yalan söylemek belgesizce utanmadan sıkılmadan koca bir milleti kötülemekse ben ve form arkadaşlarım demokratik değiliz umarım sende bir gün gerçekleri dedenden değilde gerçek bir kaynaktan alır doğru yolu görürsün![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Teşekkur:

Yer imleri