Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
65 sonuçtan 61 ile 65 arası

Konu: Onlar Özür Dilesin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dedenize hürmetler

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Orada olmaya gerek varmı ben iki mesaja daha yorum yapmaya kalksam büyük ihtimalle önce site yoneticileri atacak buradan beni onlar atmasa uyeler baslayacak kufur etmeye bu ulkede demokrasıden bahsedılıyor ama ıste goz onunde ne kadar on yargılı oldugumuz hemen asmaya kesmeye baslamamız,bunlarda gecmıste bızım bunları yapmıs oldugumuzun kanıtıdır, Belkı ben orada değildim ama dedelerim anlatıyor kardeşim üçer beşer ermenileri iplerle bir birine bağlayım koprulerden kayalardan aşağıya attıklarını!!!!!!!!
    kardeş öncelikle burası bir tartışma formu herkes uslup ve saygı çerçevesi dahilinde fikirlerini yazacak bu formdaki kişiler senin düşündüğün gibi sana küfür edecek kadar da basit ve saygısız değil önce kelimelerine biraz dikkat hiç bir site yöneticimizde saygı çerçevesinde yazılan bir yazı için seni siteden atacak kadar bilgisiz ve cahil değiller bu da etti iki bu formdaki insanlar kasapta değiller asıp kesmezler şu yazdığın yazı ile bile bizim değil senin ne kadar ön yargılı olduğun anlaşılıyor bu da eder üç orada olmaya gerek varmı demişsin orada değilsende belgelerin varsa belgelerini sunacaksın bak konu başında bir resim var al sana bir belge tabiki için ve vicdanın sızlamıyorsa senin ve benim dedem ile aralarında küçük bir fark var o da ne biliyormusun senin deden sana ermenilerin ki doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum nasıl katledildiklerini kayalardan atıldıklarını anlatmış benim dedemde kurtuluş savaşında cephede su bulamadıklarını ve öküzlerin çamurda bastığı çukurlarda biriken çamurlu suyu içtikleriydi eğer senin demokrasi anlayışın bu toprağı vatanı bayrağı ve şanlı atalarını üç beş tane kendini bilmez çapulcuya kötületmekse sana demokrasi yolunda başarılar dileriz ama şunu asla unutma söz konusu vatansa gerisi teferruhattır eğer demokratik olmak vatanı milleti bayrağı satmaksa bizler demokratik değiliz aynı şekilde demokratik olmak yalan söylemek belgesizce utanmadan sıkılmadan koca bir milleti kötülemekse ben ve form arkadaşlarım demokratik değiliz umarım sende bir gün gerçekleri dedenden değilde gerçek bir kaynaktan alır doğru yolu görürsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş öncelikle burası bir tartışma formu herkes uslup ve saygı çerçevesi dahilinde fikirlerini yazacak bu formdaki kişiler senin düşündüğün gibi sana küfür edecek kadar da basit ve saygısız değil önce kelimelerine biraz dikkat hiç bir site yöneticimizde saygı çerçevesinde yazılan bir yazı için seni siteden atacak kadar bilgisiz ve cahil değiller bu da etti iki bu formdaki insanlar kasapta değiller asıp kesmezler şu yazdığın yazı ile bile bizim değil senin ne kadar ön yargılı olduğun anlaşılıyor bu da eder üç orada olmaya gerek varmı demişsin orada değilsende belgelerin varsa belgelerini sunacaksın bak konu başında bir resim var al sana bir belge tabiki için ve vicdanın sızlamıyorsa senin ve benim dedem ile aralarında küçük bir fark var o da ne biliyormusun senin deden sana ermenilerin ki doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum nasıl katledildiklerini kayalardan atıldıklarını anlatmış benim dedemde kurtuluş savaşında cephede su bulamadıklarını ve öküzlerin çamurda bastığı çukurlarda biriken çamurlu suyu içtikleriydi eğer senin demokrasi anlayışın bu toprağı vatanı bayrağı ve şanlı atalarını üç beş tane kendini bilmez çapulcuya kötületmekse sana demokrasi yolunda başarılar dileriz ama şunu asla unutma söz konusu vatansa gerisi teferruhattır eğer demokratik olmak vatanı milleti bayrağı satmaksa bizler demokratik değiliz aynı şekilde demokratik olmak yalan söylemek belgesizce utanmadan sıkılmadan koca bir milleti kötülemekse ben ve form arkadaşlarım demokratik değiliz umarım sende bir gün gerçekleri dedenden değilde gerçek bir kaynaktan alır doğru yolu görürsün
    Bir önceki mesajı oku sende dahil hepsi hakaret dolu.Daha yazdıklarımı anlayacak seviyede değilsiniz malesef :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bence kaşınıyorsun

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç Yanılmadım işte üstüne basa basa belirttiğim halde aynı saldırılar aynı hakaretler gelde şimdi bu insanların ermenileri katletmediklerine inan!! Tam bir barbarlık örneği Aynen devam edin:45:
    demkki bu kadar insan yalan söylüyor bir tek sen doğruyu söylüyorsun efendi önce bu devletin ekmeğini suyunu içiyorsun unutma ayrıca kendini böyle belge olmadan ucuz kahramanlar gibi ortaya atıp olur olmaz şeyler anlatıp milletin manevi duyggularına saldırıyorsun ne bekliyorsun sana çiçek verip afferin deyip alkışmı yapacağız sana bir şeyi inandırmak zorunda değiliz barbarlık örneği vatanı na milletine bayrağına laf söyletmemekse ben barbarım kardeş varmı itirazın sen bu forma takılmayacaksın sen standup yapacaksın sen ve senin gibileri ile aynı oksijeni tenefüs etmekten gerçekten utanıyorum sana ne dedik araştır öyle gel konuş buraya yabancı uyruklu vatandaşlara verilen imtiyazlar acaba sana bana veriliyormu yüzyıllardan beri insanlar burada hoş görü ve sevgi içerisinde yaşıyorlar kiliselerde ibadetlerini yapıyorlar devlet tüm kiliselerin restoresini yapıyor ben 22 sene önce almanyada ezan sesi ile değil kilise çanı ile uyanıyordum efendi namaz kılacağımız bir tek cami yoktu sen bence memleketleri karıştırdın burada dini ve mezhebi için insanlar yargılanmıyor ama sadece dini islam diye avrupada canlı canlı evleri yakıp vatandaşlarımızı katlediyorlar yazıklar olsun sana ve senin gibi düşünenlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada seviyenide merak ettim bizler senin seviyende insanlar değilsek senin seviyende olan insanların formuna gideceksin dedenden duyduğun asılsız bir konu ile bizim karşımıza çıkıyorsun ondan sonra kalkıp bana seviyeden bahsediyorsun bu mu dur seviye yazdıkça batıyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isteyen ermeni olur isteyen türk olur isteyen gavur olur isteyen ateist!!!
    bu ülkede her türden insan var önemli olan tahrik etmeden yaşamak
    fazla uzatıp birbirimizi üzmeyelim

Konu Kapanmıştır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri