Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
65 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Onlar Özür Dilesin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Onlar Özür Dilesin!

Erzincanda Ermeniler tarafından katledilmiş Türk çocukları.

Kendilerine "aydın" denilen insanların geçmişlerini inkar edercesine Ermeniler'den özür dilemelerini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni Ermeniler karşısında küçük düşürme çabalarını kınıyorum. Bir Türk'ün, anasını, babasını, dedesini, nenesini ve hatta çocuğunu katleden Ermeni soyundan özür dilemesini vicdanım kabul etmiyor.

1915 yılında Ermenilerin 500.000'den fazla Türk insanını katlettiğini biliyorum ve bu nedenle özür dileyecek kişi ben değilim. Onlardan özür bekliyorum!
    Bu bildiriyi insanlık namına

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu gacvokem tarafından (18-12-2008 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun...aynen katılıyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Erzincanda Ermeniler tarafından katledilmiş Türk çocukları.

Kendilerine "aydın" denilen insanların geçmişlerini inkar edercesine Ermeniler'den özür dilemelerini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni Ermeniler karşısında küçük düşürme çabalarını kınıyorum. Bir Türk'ün, anasını, babasını, dedesini, nenesini ve hatta çocuğunu katleden Ermeni soyundan özür dilemesini vicdanım kabul etmiyor.

1915 yılında Ermenilerin 500.000'den fazla Türk insanını katlettiğini biliyorum ve bu nedenle özür dileyecek kişi ben değilim. Onlardan özür bekliyorum!
    Bu bildiriyi insanlık namına

sen 500 000 türk ün katledildiğini biliyorsun o bahsettiğin aydınlar bilmiyor değilmi?? İşte Türkiye nin hali!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben aydın'ı kelime anlamı olarak egitimli bilgili mürekkep yalamış araştırmacı kariyer sahibi ve dalında söz sahibi insan olarak biliyordum
    ben saadece
    Türkiyenin yıllardır Ermenistana arşivlerin karşılıklı olarak açılıp tarihçilere inceletilmesi teklifini ermenistanın neden red ettigi konusundaki fikirlerini bilmek isterdim.
    eee baldır bacak vucut sergilemek suretiyle kendine sanatcı dedirten zatların yanında hiç bir bilgi,seviye beyin sahibi olmadan kendisine aydın dedirttirenlere onları aydın olarak görenlere şaşırmamak lazım
    Hatta Aydınlarımız Ermenilerin Atamızı Dedemizi katletmek için kullandıkları mermilerinde parasını ödememiz için Türkiyeye dava açsınlar
    saygılar
    Konu hogan01 tarafından (18-12-2008 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim demiş ki bu özür dileyenler TÜRK onlar basbaya adi satılmış ????????? ne derseniz deyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunların türklüğünden şüphe duyarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

igrenc lerle igrenc olamamm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart www.sizozurdileyin.com

'Özür' kampanyasına karşı kampanya

Türk Eğitim-Sen Dörtyol Şubesi, 1915 olaylarına ilişkin "Ermenilerden Özür Dileme Kampanyası"na internet ortamında karşı kampanya başlattı.

Türk Eğitim-Sen Dörtyol Şube Başkanı Yaşar Gürakan, yaptığı açıklamada, bu ülkenin sahipsiz olmadığını belirterek, Ermeni katliamlarından mağdur olanları desteklemek, Ermeni destekçilerini kınamak amacıyla kurdukları sitenin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ve kampanyaya destek verildiğini söyledi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adlı internet sitesinin daha büyük ilgi görmesini beklediklerini belirten Gürakan, "1915 yılında savaş halindeki Osmanlı Devleti'nin isyancı Ermenilere tehcir uygulamasında yaşanan olaylara çok üzülen ve Ermenilere yapılanlardan dolayı özür dilenmesini isteyen bu kişilere, kurduğumuz siteyle bir cevap vermek istiyoruz. Sitemizde bu kampanyayı başlatanlara, 1915 yılında camilere doldurulup yakılan Müslüman Türklerden, hunharca öldürülen Osmanlı Paşası Talat Paşa'dan, 1973-1984 yıllarında katledilen dışişleri görevlilerimizden, Hocalı'da öldürülen masum Azeri vatandaşlarımızdan, Ermeni katiller adına siz özür dileyin" dedi.

Gürakan, Ermeni katliamlarından mağdur olanları ve işbirlikçileri kınayanları siteyi ziyaret ederek kampanyaya destek vermeye çağırdı
    .[/B]
    Kenthaber...

ahmeTTaşar'dan alıntıdır.
    Konu Cevabverilecek tarafından (19-12-2008 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi forum tarihimize sahip çıkalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar zaten benim kanaatimde ermeni asıllı kişilerdir

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri