Bursaspor ile anlaþma saðlayan teknik direktör Ertuðrul Saðlam, kendisini yeþil beyazlý renklere baðlayan 3.5 yýllýk sözleþmeye imza attý! Bursaspor taraftarýnýn büyük bir ilgi gösterdiði ve tezahüratlarla destek verdiði Saðlam, "Ýnanýyorum ki bu takýmý hep beraber þampiyonluða oynatabiliriz" dedi!
Bursaspor Baþkaný Ýbrahim Yazýcý'nýn derlenen açýklamalarý þöyle:
"Büyük transferler kolay olmuyor. Hepimizin de bildiði gibi bu sene iki tane hocayla çalýþtýk ama maalesef istenilen verimi alamadýk. Bir camianýn ileri gitmesi için baþkanýndan, teknik heyetine, yönetiminden, futbolcusunan herkesin bit uyum içinde ve camianýn da seveceði bir þekilde hareket etmesi gerekiyor. Bugüne kadar þanssýzdýk. Büyük Bursaspor olabilmek için saðlam kiþilerle çalýþmak lazým. Biz de bu yüzden soyadý gibi saðlam direktörümüz Ertuðrul Saðlam'la anlaþtýk. Sayýn hocamýz herkesin güvenini ve takdirini kazanmýþ soyadý gibi saðlam bir kiþi. Ýlk defa Bursaspor'a yakýþýr bir þekilde hocamýza sahip çýkmanýzý istiyorum. Biraz zor oldu ama bugün bu zoru baþardýk ve Bursaspor'a Ertuðrul Saðlam'ý kazandýrdýk. Hocamýz da sizlere hitap edecek. Bu transferden sonra Bursaspor mutlaka kupalarýn takýmý olacak. Türkiye'nin en büyük þehir takýmý Busraspor. Hocamýz da buna inadýðý için Bursa'yý seçmiþtir. Bursaspor'u kupalara oynayan bir takým yapacaðý için buradadýr. Sayýn hocamýza hoþgeldin demek istiyorum"
Baþkan Yazýcý'dan sonra söz alan ve Bursaspor taraftarýnýn tezahüratlarlka destek verdiði ve alkýþ yaðmuruna tuttuðu Ertuðrul Saðlam'ýn derlenen açýklamalarý þöyle:
"Çok kýymetli Bursasporlular hoþgeldiniz. Bursa'da ve Bursaspor'da olmaktan dolayý çok mutlu ve gururlu olduðumu belirtmek istiyorum. Görüþmelerin baþladýðý günden beri bu iþin olmasý için emek veren baþkanýma, yönetimimize ve yürüyüþlerle bu iþin olmasýnda pay sahibi olan sizlere teþekkür ediyorum. Bu tabloyu gördükten sonra heyecanlanmamak ve gelecek için umutlanmamak elde deðil. Sizlere teþekkür ettikten sonra, Bursaspor'a hizmet etmiþ Samet Hoca ve Güvenç Hoca'ya da teþekkür etmek istiyorum. 15 gün önce sorulan bir soruya þöyle cevap vermiþtim. Aslýnda sezon sonuna kadar çalýþmayý düþünmüyordum. Gelecekten beklentisi olan ve belli bir planý olan, birlikte hedeflerimize gideceðimiz bir takýmý çalýþtýrmak istiyorum demiþtim. Sayýn baþkanýn bu teklifi geldikten sonra çok heyecanlandým. Yaklaþýk 45 yýllýk tarihte bütün insanlarýn beklentisi þuydu. Ülkede büyük takýmlarýn dýþýnda þampiyonluðun adayý olarak Bursaspor'u görüyorlardý. Ne hikmetse siz büyük Bursaspor taraftarýný tatmin edecek þeyler olmadý. Sayýn baþkanýmýzla bu konuyu defalarca görüþtük ve beklentilerini defalarca dile getirdi. Bu camiayý, bu taraftarý uumutlandýracak onurlandýracak þeyleri birlikte yapalým dedi. Siz taraftarýn büyüklüðü bu fikirlerin yerine oturmasýný saðladý. Ben de 3.5 yýlýk sözleþme yaparsak bu iþ olur dedim. Baþkanýmýz da bu tarz bir istekle gelince kabul ettim. Ýnanýyorum ki bu takýmý hep beraber þampiyonluða oynatabiliriz. Bunu baþaracak güç ve kalbimiz var. En önemli iþ birbirimizi sahiplenmemiz ve kenetlenmemiz olacaktýr. Buradan kendi gücüne inanan herkesin taþýn altýna elini sokmasýný istiyorum. Bu sýkýntýlarý sabýrla ve hep birlikte aþacaðýmýza inanýyorum. Öncelikle Türkiye Kupasý'nda çeyrek finale çýktýk gibi görünüyor. Kupada final oynamak ve kupayý kaldýrmak en büyük hedefimiz olacak. Hepimizin beklentisi var. Öncelikle baþarýyý yakalamak için yönetimimizin kararlý duruþu yanýnda takýmýzýn takviyeye ihtiyaç olduðu gün gibi ortada. Bize baþkan sözünü verdi. Daha önceki þanssýzlýklarý yaþamamak için daha kaliteli futbolcularý kýsa vadede takýmýmýza katmak istiyoruz. Bu sezon yapacaðýmýz takviyelerle istenilen hedeflere gitmenin yanýnda asýl iþimize öbür sezon baþlayacaðýz. Bursaspor'un elinde çok da kötü olmayan bir takým olduðunu görmüþ bulunmaktayýz. Bizim teknik kadromuz sizlere ve bu þehre yakýndýr. Mutlu Topçu sizin içinizden gelen birisi. Öztürk yýllarca Bursapor futboluna Ýnegölspor'da hizmet etmiþtir. Baktýðýnýz zaman kadromuzun hemen hemen hepsi sizlerden. Size de çok teþekkür ediyorum ve ben þuradaki atmosferin ve heyecanýn, baþarýlarýn ve kupalarýn habercisi olduðunu söylemek istiyorum"
kaynak:ajansspor

Teþekkur:
Beðeni: 

Saðlam imzaladý!

Alýntý

Yer imleri