REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Avrupadan Futbol Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupadan Futbol Haberleri

Selam Supersatforum'un değerli üyeleri ve yöneticileri.Bundan sonra Avrupa ve Dünya Futbolu ile ilgli konu paylaşımlarına burdan devam edelim..

Saygılar Roc72

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Souness yalanladı

İNGİLTERE'DEN FUTBOL -BLACKBURN'ÜN BAŞINA GEÇECEĞİ İDDİA EDİLEN SOUNESS: ''HİÇBİR ŞEYDEN HABERİM YOK, ARANAN ADAM KESİNLİKLE BEN DEĞİLİM''
    Blackburn Rovers'da teknik direktör Paul Ince'den boşalan koltuğa oturacağı, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nu da yardımcısı yapacağı iddia edilen Graeme Souness, ''Hiçbir şeyden haberim yok, aradıkları adam kesinlikle ben değilim'' dedi.

Souness, Lancashire Telegraph'a yaptığı açıklamada, dün Paul Ince'nin gönderilmesinin ardından, adı yeni teknik direktörler arasında geçen Souness, eski takımı Blackburn Rovers'a dönmeyeceğini söyledi.

Souness, ''Korkarım yanlış adamla konuşuyorsunuz. Hiçbir şeyden haberim yok, Blackburn Rovers'dan kimseyle görüşmedim. Adımı gazetelerde görmek beni şaşırtmadı, ancak aradığınız adam kesinlikle ben değilim'' diye konuştu.

Rovers, İngiltere Premier Lig'de çıktığı 17 maçta aldığı 10 yenilgi, 4 beraberlik ve 3 galibiyet nedeniyle, 13 puanla küme düşme hattında bulunuyor.

İngiltere'den The Independent gazetesi, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Souness'in yardımcılığına, Blackburn'de forma giyen eski milli futbolcu Tugay'ın getirileceğini iddia etmişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eduardo geri döndü

İngiltere takımlarından Arsenal'in Brezilya asıllı Hırvat futbolcusu Eduardo yeşik sahalara geri döndü.

Şubat Ayında Arsenal'in Birmingham ile oynadığı Premier Lig maçında 3.Dakika'da Taylor'un çok sert müdahalesi ile ayağı kırılan yıldız futbolcu uzun aranın ardından Arsenal'in reserve takımının Portsmouth reserve takımı ile yaptığı karşılaşmada 45 dakika forma giydi.

Sakatlıktan kurtulan futbolcunun takımının 2-0 galip geldiği maçta sahalara dönmesi menajer Wenger’i de bir hayli sevindirdi. Eduardo’nun birkaç hafta içersinde as takımda görev yapması ve Premier Lig’e geri dönmesi bekleniyor.

Eduardo sahalara dönüşü ile ilgili olarak sakatlığını 10 aylık bir süre de atlattığını söyleyen yıldız futbolcu "10 aylık bir süre bu tarz sakatlıklar için çok iyi bir süre. Darbe aldığım bölgede hala birşeyler hissediyorum ancak 2 hafta içinde tam olarak hazır olacağımı tahmin ediyorum. Tedavi aşamasındayken Brezilya'ya giderek ailemle beraber zaman geçirmem benim için o zor zamanlarda müthiş iyileştirici bir özellik taşıdı. Şu anda tek hedefim erki performansını tekrar yakalayabilmek. Belki biraz daha iyi olabilirim" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yılın futbolcusu Zhirkov

Rusya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ilk kez ülke çapında yapılan oylama sonucunda belirlenen yılın futbolcusu, bu yıl Zhirkov oldu.

25 yaşındaki futbolcunun, Zenit St Petersburg'un oyun kurucusu Andrei Arshavin'in önüne geçtiği oylamada, Zhirkov'un takım arkadaşı, Rusya Milli Futbol Takımı'dan Igor Akinfeyev, ''En İyi Kaleci'' seçildi.

Rusya Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Guus Hiddink, Zenit St Petersburg'dan Dick Advocaat ve Rubin Kazan'dan Kurban Berdyev de aynı oyları alarak, ''Yılın Antrenörü'' unvanını paylaştı.

Bu yıl Hiddink, takımını 20 yıl sonra ilk kez Avrupa şampiyonası yarı finalisti yapmış, Hollandalı Advocaat'ın takımı UEFA Kupası'nı kaldırmış, Berdyev ise Rubin Kazan'ı lig şampiyonluğuna taşımıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Real'e bir yıldız daha

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in, Portsmouth'un Fransız futbolcusu Lassana Diarra ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

İspanya medyasında yer alan haberlere göre Real Madrid, İngiltere Premier Lig takımlarından Portsmouth'un orta saha oyuncusu Diarra ile 10 milyon Avro'ya anlaştı.

Haberlerde, imzanın 2 gün içinde atılacağı iddia edildi.

Real Madrid, geçirdiği ameliyat nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Malili futbolcu Mahamadou Diarra'nın yerine orta alan oyuncusu arayışına girmişti.
    23 yaşındaki Diarra, Le Havre'de başladığı profesyonel futbol hayatına, Chelsea ve Arsenal'ı da sığdırdı, Fransa milli takımının formasını da 16 kez giydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesut ortada kaldı

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Alman Haber Ajansi'na (DPA) yaptığı açıklamada, Werder Bremen'in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'i, Türk Milli Takımı'nda da forma giyebileceği şeklindeki açıklamasından sonra, Norveç'e karşı 11 Şubat 2009 tarihinde oynayacakları karşılaşma için kadroya dahil etmek için aceleci davranmayacağını belirterek, ''Böyle bir şey yapmayız. Bizim bu konuda kendisine verilmiş bir vaadimiz yok'' dedi.

Löw, gelecek için yaptıkları planlamalarında Mesut'un yer aldığını, ancak kararı sonuçta kendisinin vereceğini ifade etti.

Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs ise Mesut'un gelecekte de Alman milli takımı adına oynaması konusunda Alman yetkililer tarafından ikna edilmesi için her şeyin yapılması gerektiğini belirtti.

Teknik direktör Thomas Schaaf da ''Mesut (A) Milli Takımında görev alabilecek bir oyuncu. Almanya için oynamasını tercih ederiz'' dedi.

Mesut, hangi milli takım için oynayacağı konusunda henüz karar vermediğini ve kendisine davetiye geldikten sonra nihai kararını vereceğini açıklayarak, Alman basında geniş şekilde yer almıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu faul öldürüyordu ! VİDEO

Net bir faul olan pozisyonda penaltı vermesi beklenen hakem oyunu devam ettirdi. Oysa ki, Alta'nın faülüyle yerde kalan Villaluz'un nefesi kesildi. Sağlık görevlilerinin oksijen ünitesine bağlamasıyla hayatı kurtarılan genç futbolcu hastaneye kaldırıldı. Villaluz'un hayati tehli***i atlattığı ifade edildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Roc72 tarafından (19-12-2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gitmek istiyorum

Chelsea'nin savunmadaki sambacısı Alex, "Ocak ayında buradan gitmem lazım, çünkü yeniden ilk 11'de oynamak istiyorum" dedi. Bu sözler F.Bahçe yönetimini yeniden harekete geçirdi.

Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu Lugano'nun ayrılma ihtimaline karşı, alınması düşünülen isimlerden Chelsea'li Alex, Fenerbahçeli yöneticileri heyecanlandıran açıklamalar yaptı. İngiltere'nin The Sun gazetesine konuşan Brezilyalı futbolcu, takımdan ayrılmak istediğini belirterek, "Sezon ortasında transfer olmanın iyi bir zamanlama olmadığını ben de biliyorum. Ama kendi çıkarlarımı düşünmeliyim. Yeni transfer dönemi ocak ayında açılıyor. Artık olması lazım. Buradan gitmem lazım" ifadesini kullandı.

Chelsea menajeri Scolari'yle sorunu olmadığını vurgulayan yıldız futbolcu, "Elinde Terry ve Carvalho gibi iki muhteşem defans oyuncusu var. Ama artık benim de zamanım geldi. Düzenli bir şekilde 11'de oynamak istiyorum. Böylece Brezilya Milli Takımı'ndaki yerimi tekrar kazanabilirim. Benimle ilgilenen kulüpler var. Bunlardan birini değerlendirmekten yanayım" dedi. Bu sözler Fenerbahçe'yi yeniden harekete geçirdi. Yönetim, ezeli rakibi G.Saray'ın da Servet'in yerine düşündüğü Alex'i kapmak için girişimlere başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2014'e kadar Barça'da

Ispanya Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, orta saha oyuncusu Xavi Hernandez'in sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya Milli Takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayan 28 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon 14 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Real erken bitirdi: 1-0

La Liga'da 16. Hafta mücadelesinde şampiyonluğun iki adayı Real Madrid ve Valencia'yı karşı karşıya getiren mücadelede Real sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk yarısı da Madrid ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın tek golü 3. dakikada Higuain'den geldi. Valencia'da Marchena 67. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 29'a yükseltirken, Valencia 30 puanda kaldı. İspanya'da zirve mücadelesi daha da heyecanlı bir hal aldı. La Liga'da Barcelona bir maçı eksik 38 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri