Eduardo geri döndü
![]()
![]()
İngiltere takımlarından Arsenal'in Brezilya asıllı Hırvat futbolcusu Eduardo yeşik sahalara geri döndü.
Şubat Ayında Arsenal'in Birmingham ile oynadığı Premier Lig maçında 3.Dakika'da Taylor'un çok sert müdahalesi ile ayağı kırılan yıldız futbolcu uzun aranın ardından Arsenal'in reserve takımının Portsmouth reserve takımı ile yaptığı karşılaşmada 45 dakika forma giydi.
Sakatlıktan kurtulan futbolcunun takımının 2-0 galip geldiği maçta sahalara dönmesi menajer Wenger’i de bir hayli sevindirdi. Eduardo’nun birkaç hafta içersinde as takımda görev yapması ve Premier Lig’e geri dönmesi bekleniyor.
Eduardo sahalara dönüşü ile ilgili olarak sakatlığını 10 aylık bir süre de atlattığını söyleyen yıldız futbolcu "10 aylık bir süre bu tarz sakatlıklar için çok iyi bir süre. Darbe aldığım bölgede hala birşeyler hissediyorum ancak 2 hafta içinde tam olarak hazır olacağımı tahmin ediyorum. Tedavi aşamasındayken Brezilya'ya giderek ailemle beraber zaman geçirmem benim için o zor zamanlarda müthiş iyileştirici bir özellik taşıdı. Şu anda tek hedefim erki performansını tekrar yakalayabilmek. Belki biraz daha iyi olabilirim" dedi.

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri