Yerime adam arıyorlar

İtalya'nın Serie A takımlarından Milan'ın geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatan tecrübeli orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso, "Yerime adam arıyorlar" dedi.

Bir süre önce de antrenman sırasında banka oturmak isterken kayarak elini kıran talihsiz futbolcu, geçen hafta sonu Catania karşısında oynadığı maçın ardından da sağ dizinden sakatlanarak sezonu kapattı. Maçtan sonra ağrı duyması üzerine kontrolden geçirilince sağ diz kapağı ön bağ dokusunun hasar gördüğü ortaya çıkan futbolcu operasyon geçirdi.

Altı ay süreyle yaşil sahalardan uzak kalacağını belirten Gattuso, operasyonunun yapıldığı Belçika'da açıklama yaparak, "Biliyorum ki Milan yerime adam almak için arayışa başladı. Daha önce Totti için kariyerinin bittiğini söyleyenler, şimdi de benim için aynı şeyi söylüyorlar. Ama ben herkese durumun öyle olmadığını göstereceğim" diye konuştu.

Şampiyonluk için oldukça kötümser bir tablo çizen Gattuso, "İnter'le aramızda 9 puan fark var. Bu halde şampiyon olmamız çok zor. Eğer seçmem gerekirse, Juventus'un şampiyon olmasını tercih ederim. Çok kötü zamanlar geçirdiler. Ama başları dik bir şekilde şampiyonluk yarışında var olduklarını ortaya koydular" diye konuştu.