REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Next 2000 Super Plus serileri 18 Aralık 2008 yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim d smart kartımı sorunsuz okudu makinam ye 2000 cıs super plus bilginize kartta bloke olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı egemen_2156 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim d smart kartımı sorunsuz okudu makinam ye 2000 cıs super plus bilginize kartta bloke olmadı
    olayı tam anlamadınız sanırım hemen bloke olacak diye birşey yok
    atak yerse kartınız kulanılamaz duruma gelir belirteyim.
    yinede siz bilirsiniz kulanıp kulanmamakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merak etiğim birşey var benim cihazım usbli next 2000cx süper plus. Yeni yazılımı yükledim ama güncellendi yazıyor hiçbir kanlı açmıyor.ushia.cheese peece,fransa1... falan hiçbiri açılmıyor hangi kanlları açıyor bu yazılım bilgi verirseniz sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı celebi113 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merak etiğim birşey var benim cihazım usbli next 2000cx süper plus. Yeni yazılımı yükledim ama güncellendi yazıyor hiçbir kanlı açmıyor.ushia.cheese peece,fransa1... falan hiçbiri açılmıyor hangi kanlları açıyor bu yazılım bilgi verirseniz sevinirim.
    yazılımdaki pug lar için verildi.başka birşey yok tps vs açmaz.
    bir soraki yazılımlar sharing yazılımları olacak ozaman beklentileriniz
    olabilir ok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürle bilgi için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm benim cihazım next ye-2000 cx süper pulus 18.12.2008 yazılımını atıyorum(usb) ile cihazın önünde boot yazıyor.yüklemeyi yapıyor ama sorfcam atmak istediğimde uyumsuz dosya diyor.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım.herşeyi yeniden yapmak istiyorum.
    hangi yazılım,sorfcam,ve kanal listesi atabilirim.tektek belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toyota Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm benim cihazım next ye-2000 cx süper pulus 18.12.2008 yazılımını atıyorum(usb) ile cihazın önünde boot yazıyor.yüklemeyi yapıyor ama sorfcam atmak istediğimde uyumsuz dosya diyor.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım.herşeyi yeniden yapmak istiyorum.
    hangi yazılım,sorfcam,ve kanal listesi atabilirim.tektek belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    bellekteki softcamı sil yeniden yükle klasör olmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bellekteki softcamı sil yeniden yükle klasör olmasın.
    klosörden çıkarıyorum ama.neyse tekrar deneyeceğim hepsini silbaştan. fabrika ayarlarına dönüp,yazılım sörfcam ve kanal listesini yeniden yükleyeceğim.ban yazılım,sorfcam ve kanal listesini verebilirmisin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toyota Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    klosörden çıkarıyorum ama.neyse tekrar deneyeceğim hepsini silbaştan. fabrika ayarlarına dönüp,yazılım sörfcam ve kanal listesini yeniden yükleyeceğim.ban yazılım,sorfcam ve kanal listesini verebilirmisin.
    SOFTCAM BU
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılım 1msj da var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SOFTCAM BU
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yazılım 1msj da var.
    slm usta dediğin gibi vermiş olduğun sorfcamı usb ye attım. usb açıp dosyanın üzerine gelerek fareyle sağ tıklayıp dosyayı çıkart diyorum.sonra usb uyduya takıp çıkartmış olduğum dosyanın üzerine gelip.ok basıyorum.ama uyumsuz dosya diyor. yani gene beceremedim.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri